Wij vragen

Wat houdt het vrijwilligerswerk in?

Ben jij de vrijwilliger die onze bewoners meer Vitamine A van aandacht gaat bezorgen? En die het leuk vind om samen een kopje koffie te drinken of om samen een boodschap te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor meerdere locaties van Archipel zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilligers! Vrijwilligers die samen met een bewoner gezellig een praatje wil maken, helpt met de computer, een kopje koffie drinken of samen een boodschap doen. Vooral het naar buiten gaan, wandelend (vaak met rolstoel) of met de duofiets, is altijd zeer geliefd en dan lekker genieten van de buitenlucht en de omgeving, en wellicht in de zomer een heerlijk ijsje op het terras! Wij zijn op zoek naar vrijwilligers met een warm hart voor onze bewoners. Iemand die naast geduld en zorgzaam ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Verder is het natuurlijk heel erg belangrijk dat iemand sociaal en vriendelijk is en beschikt over een gezonde dosis humor!

Werktijden
De activiteit kan plaatsvinden op alle dagen. De werktijden en werkdagen zijn in overleg.


Over Archipel:

Archipel is een zorgorganisatie gericht op zorg, welzijn en wonen. Zij biedt verzorging en verpleging op verschillende locaties in Eindhoven en omgeving vanuit de diepe overtuiging dat de cliënt de regie over zijn eigen leven moet kunnen blijven voeren, ook als hulp en ondersteuning van anderen nodig is. We bieden gespecialiseerde zorg aan specifieke doelgroepen. Dit vindt plaats binnen het Kenniscentrum van Archipel.

Ons aanbod

Wat wij bieden:

Wij bieden je een vergoeding reiskosten, een persoonlijke WA- en ongevallenverzekering, een attentieregeling, een vrijwilligersovereenkomst met daarin alle gemaakte afspraken en, indien nodig, bijscholing(en).

Dáárom kiest je voor Archipel

  • Al jarenlang bieden wij verschillende vormen van zorg, wonen en welzijn aan, passend bij de wensen van onze cliënten, in de regio Eindhoven;
  • Wij werken vanuit de overtuiging dat cliënten het gelukkigst zijn wanneer ze zoveel mogelijk eigen regie blijven houden. En zetten ons, samen met de familie van cliënten, in om dit te realiseren;
  • Ook medewerkers krijgen eigen regie, onder andere in de vorm van zelfsturende teams en scholing.

Deze vacature is verlopen

Vorige Volgende