Arons Zorg logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

IVT Zorg wordt ARONS ZORG
Een nieuwe naam, dezelfde zorg

IVT Zorg is al dertig jaar een begrip in Den Bosch en omstreken als persoonlijke en betrokken zorgaanbieder in alle fasen van het leven. Wij zijn een actieve, groeiende organisatie die mensen thuis ondersteunt met passende zorg, waarbij wij continue willen bijdragen aan het levensgeluk van onze klanten.

Aan deze dienstverlening in de kraam- en thuiszorg verandert niets, maar vanaf 1 januari 2021 gebeurt dit wel onder een meer persoonlijke naam. Een naam die aangeeft dat het bij ONS en bij de door ONS verleende zorg gaat om een persoonlijke aanpak en aandacht voor de individuele klant. Bij ONS gaat het om ‘ONS samen’, om samenwerking met collega’s, met jonge ouders, met mensen die thuiszorg nodig hebben en met de samenleving om ONS heen.

Daarom gaat IVT Zorg met ingang van 1 januari 2021 verder onder de naam:

ARONS ZORG

,,We zijn trots op onze nieuwe naam,” vertelt bestuurder Marjolein Jaquet. ‘’Het is een naam die de volledige lading dekt van de zorg die wij verlenen.” Naast de (WMO- en WLZ-) thuiszorg aan 3000 tot 3500 klanten, verleent Arons Zorg jaarlijks kraamzorg voor-, tijdens en na ruim 1500 geboortes in de regio. ,,Die combinatie is uniek’’, weet Marjolein Jaquet. ,,Zeker voor een middelgrote organisatie als de onze.’’ Daarnaast biedt Arons Zorg geheel op maat en naar wens van de aanstaande ouders en in samenwerking met professionele trainers diverse soorten cursussen aan ter voorbereiding op bijvoorbeeld het aanstaande ouderschap. Bovendien heeft Arons Zorg een eigen thuiszorgwinkel waar zorghulpmiddelen gekocht, gehuurd of geleend kunnen worden, zowel voor de kraam- als thuiszorg.

Dat unieke brede palet van zorgverlening wordt in de nieuwe naam onderschreven. ,,De nieuwe naam verwijst naar de aronskelk’’, verklaart Marjolein Jaquet, ,,een plant die symbool staat voor de hele cyclus van het leven. Het ‘ONS’ in de naam staat voor het samen optrekken met onze medewerkers, onze klanten én onze samenwerkingspartners. In het nieuwe logo is het hart blijven staan; we leveren immers zorg vanuit ons hart.’’

Een nieuwe naam betekent dus niet dat de zorg en dienstverlening verandert. Arons Zorg blijft staan voor haar kernwaarden en blijft haar diensten leveren zoals ze dit altijd deed. Persoonlijk, hartelijk, bevlogen, professioneel, deskundig, betrouwbaar en oprecht. Maar bovenal samen!

Meer informatie over Arons Zorg is te vinden op www.aronszorg.nl.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Thuiszorg

Kraamzorg

Vacatures Arons Zorg ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Arons Zorg? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Arons Zorg geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Arons Zorg ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Arons Zorg geen vrijwilliger vacatures open staan.