Asendo logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Asendo biedt gespecialiseerde hulp aan kinderen en jongeren met psychische problemen door bijvoorbeeld autisme, ADHD, depressieve gevoelens, angst, trauma, maar ook opvoedmoeilijkheden. We werken samen aan duurzame gedragsverandering van kinderen, jongeren en gezinnen. Iedere hulpvraag en situatie is uniek, daarom heeft Asendo een breed en divers aanbod: diagnostiek, behandeling  en begeleiding. We doen dit door inzet van onze best-practice werkwijze ‘Samen aan de Slag’ om iemand weer gelukkig te krijgen maar ook zo zelfstandig mogelijk. Zo wordt er een fundament gelegd om verder te kunnen groeien en vanuit eigen kracht deel te nemen aan de samenleving. We werken in Hart van Brabant, Zuidoost Brabant, West-Brabant Oost en West-Brabant West.

Met Asendo sta je er niet alleen voor, we doen het samen. 

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Team Hart van Brabant en Zuidoost-Brabant

Team West-Brabant Oost en Team West-Brabant West

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Asendo heeft écht aandacht voor de medewerker

Binnen Asendo werken collega’s multidisciplinair vanuit verschillende functies en op verschillende niveaus samen. Wat jij zegt doet ertoe, wij luisteren naar je en geven je aandacht. We zijn een betrokken werkgever die medewerkers positief weet te stimuleren en mogelijkheden biedt voor verdere ontwikkeling.

We dagen je uit om jezelf door intervisie, MDO, persoonlijke ontwikkelgesprekken en scholing verder te ontwikkelen. Met jouw talenten, initiatieven en kennis bouw je samen met jouw team verder aan een professionele organisatie die onderscheidende zorg biedt voor onze doelgroep. We gaan voor duurzame hulp met blijvend effect in de levens van kinderen, jongeren en gezinnen. Asendo werkt vanuit haar eigen “SAS-methode” en gaat letterlijk Samen Aan de Slag om cliënten zo zelfstandig mogelijk en vanuit eigen kracht te laten deelnemen aan de samenleving.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Asendo is een uitstekende plek om zowel een brede als een verdiepende stage te lopen. Stagiaires kunnen zich bij Asendo ontwikkelen als goede startende professionals op de arbeidsmarkt. Zij kunnen competenties ontwikkelen op het gebied van groepsbegeleiding, ambulante begeleiding, systeembegeleiding. Voor WO stagiaires zijn er ook ruime mogelijkheden op het gebied van diagnostiek en behandeling. 

Asendo biedt stageplaatsen aan voor de volgende opleidingen:

  • HBO- Social Work
  • HBO-Pedagogiek
  • MBO – Sociaal Werk
  • MBO – begeleider specifieke doelgroepen
  • WO – Orthopedagogiek 

Voor een project of afstudeeropdracht gericht op communicatie, PR en HRM zijn ook altijd mogelijkheden.

Contactpersoon

Vacatures Asendo ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 3 actuele vacatures van Asendo en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Asendo? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Asendo geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Asendo ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Asendo geen vrijwilliger vacatures open staan.