Asendo logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Al meer dan 10 jaar ondersteunt en begeleidt JuniorCare  kinderen en gezinnen die geconfronteerd worden met een autisme spectrum stoornis of een andere beperking. JuniorCare heeft een team deskundige, enthousiaste, creatieve, kind- en gezinsgerichte medewerkers. Deze coaches hebben minimaal een HBO-opleiding in de richting pedagogiek of Sociaal-Pedagogisch Hulpverlener. Professionaliteit en betrokkenheid zijn voor ons belangrijke kernwaarden.

JuniorCare werkt in de regio’s Hart van Brabant, West Brabant-Oost en Zuid Oost Brabant. Vanuit het bedrijfsbureau dat zich in Tilburg bevindt, worden de coaches ondersteund en begeleid. JuniorCare werkt veelal ambulant, maar ook groepsgericht binnen haar locaties. JuniorCare is HKZ gecertificeerd en levert zorg zowel vanuit ZIN (Zorg In Natura) als PGB (Persoons Gebonden Budget) binnen de kaders van de Jeugdwet.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Team Hart van Brabant en Zuidoost-Brabant

Team West-Brabant Oost en Team West-Brabant West

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

JuniorCare is een aantrekkelijke werkgever voor professionals in de jeugdzorg. We zijn sterk gericht op ontwikkeling van zowel de cliënt als de medewerker. JuniorCare is klein begonnen, maar heeft zich de afgelopen jaren goed op de kaart gezet als organisatie in de jeugdzorg, omdat zij voorop loopt met het integreren van de transitiedoelen van de jeugdwet.  Wij vinden het belangrijk dat ook onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarom vindt continue bijscholing plaats. Er wordt onder andere gewerkt met de binnen JuniorCare zelf ontwikkelde methodiek “Samen aan de slag”. 

Salariëring vindt plaats conform de CAO Jeugdzorg.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

JuniorCare is een uitstekende plek om een derde- of vierdejaars stage te lopen. Stagiaires kunnen zich bij JuniorCare ontwikkelen als goede startende professionals op de arbeidsmarkt. Zij kunnen competenties ontwikkelen op het gebied van groepscoaching en gezinscoaching en leren aansluiten op verschillende problematieken.

JuniorCare biedt stageplaatsen aan voor de volgende opleidingen:

  • HBO-Social Work SPH/MWD, derde jaars
  • HBO-Pedagogiek, derde en vierde jaars

Voor een project of afstudeeropdracht gericht op communicatie, PR en HRM zijn ook altijd mogelijkheden.

Contactpersoon

Vacatures Asendo ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 4 actuele vacatures van Asendo en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Asendo? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Asendo geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Asendo ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Asendo geen vrijwilliger vacatures open staan.