Avoord

Avoord is zorgaanbieder in de gemeenten Etten-Leur, Zundert en omstreken. We zijn gespecialiseerd in zorg, thuiszorg, welzijn, geriatrische revalidatie, medische specialistische thuiszorg en palliatieve zorg thuis of in ons highcare hospice. 

Voor ons staat de cliënt centraal, wat vindt u belangrijk is niet voor niets ons motto. Zelfregie, Respect en Samen Leven zijn dé kernwaarden binnen onze organisatie. Alle medewerkers stralen dit uit. Als werkgever kijken we naar jouw belang. We luisteren naar wat jij belangrijk vindt en kijken samen waar je in je kracht staat zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Voor meer informatie kan je kijken op werkenbij-avoord.nl.

Werken bij

Werken bij Avoord? Dat is werken in een inspirerende omgeving die erop gericht is om je te laten groeien. We kennen een informele werksfeer die te omschrijven is als warm en betrokken. Bij ons mag je meedenken met de organisatie en eigen initiatief wordt op prijs gesteld. Wij staan voor vernieuwing, we lopen voorop in dementiezorg en bieden je handvaten waardoor jij ondersteund wordt in je werk.

Uiteraard zitten onze kernwaarden zelfregie, respect en samen leven al van nature in jouw systeem. Zelfregie; kunnen zijn wie je bent en regie nemen voor je eigen loopbaan. Respect; wederzijds respect is belangrijk en goed communiceren is essentieel. Samen Leven; de basis voor onze zorg.

Wat je toekomstige collega’s bij Avoord kenmerkt is dat ze allemaal aanpakkers zijn en hun passie komt duidelijk naar voren door hun betrokkenheid bij onze cliënten. Zorgen doe je samen en samen kom je tot de beste zorg voor onze cliënten. We zijn met nieuwe ontwikkelingen bezig waardoor je minder administratieve lasten krijgt en meer energie in de zorg kan steken. Ook zijn bij ons alle contractvormen mogelijk van 0-uren tot fulltime 36 uur. Wordt onze nieuwe collega en solliciteer naar je toekomst bij Avoord.

Bekijk de vacatures op www.werkenbij-avoord.nl of neem contact op met onze Recruiters via recruitment@avoord.nl.

Leren bij

Avoord biedt veel groeimogelijkheden voor interne medewerkers en ook leiden we veel leerlingen en stagaires op. Wij werken samen met ROC West-Brabant (Vitalis & Kellebeek) en Avans hogeschool. Voor verzorgende IG, combitraject VZIG/MMZ en verpleegkundige hebben we stage (BOL) en leerlingplekken (BBL) afhankelijk van welk traject het beste bij jou past. Als leerling kom je bij ons in dienst en krijg je salaris, als stagair krijg je een stagevergoeding. Beiden conform CAO VVT.

Als je een diploma MMZ/SPW hebt of een Belgisch diploma zorgkundige of verpleegkundige, bieden we je verschillende trajecten zodat je direct aan de slag kan. Daarnaast krijg je een baanzekerheid als verzorgende IG of verpleegkundige bij Avoord.

Uiteraard hebben we enthousiaste praktijkbegeleiders die je in iedere stap verder helpen. Als leerbedrijf worden we met een dikke voldoende beoordeeld. Dat komt omdat we oprecht interesse hebben in hoe het met je gaat en hoe we samen voor het beste resultaat kunnen gaan.

Bekijk de vacatures bij Avoord of stuur een open sollicitatie op www.werkenbij-avoord.nl.

Wil je meer informatie over leren en ontwikkelen bij Avoord? Kijk dan hier.

Vrijwilligers bij

Vrijwilligers kunnen een enorme bijdrage leveren aan het welzijn van de cliënten van Avoord. Ook u kunt een steentje bijdragen, zodat de ouderen in uw woonplaats nog meer kunnen genieten van de kleine dingen die het leven zo waardevol maken. Voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij Avoord kan je kijken op de website.

Locaties

Avoord

San Francescolaan 1
4876 CV  Etten-Leur

Centraal Kantoor

San Francescolaan 1
4876 CV  Etten-Leur

Contrefort

Schipperstraat 23
4871 KK  Etten-Leur

De Willaert

Burgemeester Manderslaan 53
4881 EH  Zundert

Franciscushof

Francescolaan 51
4876 CV  Etten-Leur

Het Anbarg

Nassaulaan 1
4872 CW  Etten-Leur

Hospice Marianahof

San Francescolaan 5
4876 CV  Etten-Leur

Kloostergaard

Bisschopsmolenstraat 272
4876 AS  Etten-Leur

Regio Etten-Leur

Postbus 10001
4870 PH  Etten-Leur

Regio Zundert

Postbus 10001
4870 PH  Etten-Leur

Rijserf

Rijserf 1
4891 XL  Rijsbergen

Wijkzorg en Welzijn

San Francescolaan 1
4876 CV  Etten-Leur

Vacatures Avoord

Bekijk de 43 actuele vacatures van Avoord en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Avoord maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Verpleging en verzorging
San Francescolaan 1
4876 CV
 Etten-Leur