AyganZorg

AyganZorg is een groeiende thuiszorgorganisatie die zich wil ontwikkelen tot een toonaangevende, herkenbare én betrouwbare zorgpartner die bijdraagt aan de kwaliteit van leven en zelfredzaamheid van onze cliënten. Voor haar medewerkers wil AyganZorg een gezonde organisatie en een goede werkgever zijn. We ondersteunen onze medewerkers maximaal in hun werkgeluk, ontwikkeling en professionaliteit. De kennis, werkgeluk en de ontwikkeling van onze medewerkers zorgt ervoor dat onze cliënten de juiste individuele zorg krijgen.

Werken bij

Werken bij AyganZorg betekent:

  • werken in een enthousiast team dat altijd voor elkaar klaar staat;
  • verantwoordelijk & mooi werk;
  • waardering voor wat je doet.

Wij ondersteunen onze medewerkers maximaal in hun werkgeluk, ontwikkeling en professionaliteit. De kennis, werkgeluk en de ontwikkeling van onze medewerkers zorgt ervoor dat onze cliënten de juiste individuele zorg krijgen.

Met onze mama-papa-routes en basisrooster denken wij mee met onze medewerkers en zorgen we samen voor een werkbare rooster en planning. 

Ook zijn zorgstudenten van harte welkom als weekend- en/of vakantiekracht.

Leren bij

Leren bij AyganZorg betekent persoonlijke aandacht voor jouw leerdoelen en ontwikkeling. Je hebt als leerling korte lijntjes met je werkbegeleider, je collega’s en je eigen ruimte op kantoor om te studeren. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuw zorgtalent en hebben verkorte en reguliere trajecten beschikbaar vanaf niveau 3. Ook zij-instromers zijn van harte welkom via Lefgozer. Daarnaast hebben wij gedurende het schooljaar ruimte voor stagiaires vanaf niveau 3.

Locaties

AyganZorg

Douglashout 32K
5621 DE  Eindhoven

AyganZorg

Ukkelstraat 10
5628 TE  Eindhoven

Vacatures AyganZorg

Bekijk de 12 actuele vacatures van AyganZorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van AyganZorg maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Ukkelstraat 10
5628 TE
 Eindhoven