Bernhoven

De patiënt in het middelpunt van onze aandacht. Dat is de ambitie van Bernhoven. Wij streven naar betere zorg door minder zorg. Dit betekent dat we in gesprek met de patiënt samenwerken aan zinvolle zorg waarbij de wensen en de persoonlijke omstandigheden van de patiënt worden meegenomen om de kwaliteit van leven zo goed mogelijk te laten zijn.

Hiervoor werken we intensief samen met huisartsen en andere zorgverleners in de regio. En hebben we waardevolle afspraken met zorgverzekeraars zodat we onze zorg ook toekomstbestendig maken. Om onze ambitie waar te maken, maken wij een omslag naar een volledig patiëntgericht ziekenhuis.

Werken bij

Combineer jij passie voor ‘de zorg’ met de wens om te vernieuwen en uitdagingen niet uit de weg te gaan? Dan zit je goed bij Bernhoven. Wij zijn een spraakmakend algemeen ziekenhuis. Wij voldoen aan alle eisen van de tijd, sterken nog, wij durven toonaangevend te zijn als het gaat om nieuwe ideeën over zorgverlening.. In Bernhoven draait het om mensen: in de eerste plaats onze patiënten, maar ook onze medewerkers zijn voor ons uniek. Want zij maken ons ziekenhuis tot die persoonlijke en unieke omgeving waar mensen zich welkom voelen. Dat geldt ook voor onze contacten met huisartsen en andere zorgaanbieders. De lijnen zijn kort, open en direct. Daar worden onze patiënten beter van.

 

Leren bij

Bernhoven is niet alleen een spraakmakend en toonaangevend ziekenhuis als het gaat om een vernieuwende visie op zorg. Wij zijn eveneens hét opleidingsziekenhuis voor de regio. Dus maken we werk van een inspirerende leeromgeving. Persoonlijke begeleiding van onze studenten staat hoog in ons vaandel. In Bernhoven draait het om mensen: in de eerste plaats onze patiënten, maar ook onze medewerkers zijn voor ons uniek. Want zij maken ons ziekenhuis tot die persoonlijke en unieke omgeving waar mensen zich welkom voelen. Leren in bernhoven betekent dat je een stage- of praktijkbegeleider krijgt die echt oog en oor heeft voor jouw leerproces. Op iedere afdeling werkt een praktijkbegeleider dus er is altijd persoonlijk contact. Maar leren bij Bernhoven betekent ook nog eens dat je na je opleiding meteen aan de slag kunt als verpleegkundige.

Hebben wij jou geraakt en wil je meer weten? Neem dan contact op met Ilse henderson.

Contactpersoon

Ilse Henderson - van Zanten

Locaties

Ziekenhuis Uden

Nistelrodeseweg 10
5406 PT  Uden

Vacatures Bernhoven

Bekijk de 21 actuele vacatures van Bernhoven en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Bernhoven maak dan een vacature-alert aan.

Ziekenhuizen
Nistelrodeseweg 10
5406 PT
 Uden