Bernhoven logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De patiënt in het middelpunt van onze aandacht. Dat is de ambitie van Bernhoven. Wij streven naar betere zorg door minder zorg. Dit betekent dat we in gesprek met de patiënt samenwerken aan zinvolle zorg waarbij de wensen en de persoonlijke omstandigheden van de patiënt worden meegenomen om de kwaliteit van leven zo goed mogelijk te laten zijn.

Hiervoor werken we intensief samen met huisartsen en andere zorgverleners in de regio. En hebben we waardevolle afspraken met zorgverzekeraars zodat we onze zorg ook toekomstbestendig maken. Om onze ambitie waar te maken, maken wij een omslag naar een volledig patiëntgericht ziekenhuis.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Ziekenhuis Uden

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Combineer jij passie voor ‘de zorg’ met de wens om te vernieuwen en uitdagingen niet uit de weg te gaan? Dan zit je goed bij Bernhoven. Wij zijn een spraakmakend algemeen ziekenhuis. Wij voldoen aan alle eisen van de tijd, sterken nog, wij durven toonaangevend te zijn als het gaat om nieuwe ideeën over zorgverlening.. In Bernhoven draait het om mensen: in de eerste plaats onze patiënten, maar ook onze medewerkers zijn voor ons uniek. Want zij maken ons ziekenhuis tot die persoonlijke en unieke omgeving waar mensen zich welkom voelen. Dat geldt ook voor onze contacten met huisartsen en andere zorgaanbieders. De lijnen zijn kort, open en direct. Daar worden onze patiënten beter van.

 

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bernhoven is niet alleen een spraakmakend en toonaangevend ziekenhuis als het gaat om een vernieuwende visie op zorg. Wij zijn eveneens hét opleidingsziekenhuis voor de regio. Dus maken we werk van een inspirerende leeromgeving. Persoonlijke begeleiding van onze studenten staat hoog in ons vaandel. In Bernhoven draait het om mensen: in de eerste plaats onze patiënten, maar ook onze medewerkers zijn voor ons uniek. Want zij maken ons ziekenhuis tot die persoonlijke en unieke omgeving waar mensen zich welkom voelen. Leren in bernhoven betekent dat je een stage- of praktijkbegeleider krijgt die echt oog en oor heeft voor jouw leerproces. Op iedere afdeling werkt een praktijkbegeleider dus er is altijd persoonlijk contact. Maar leren bij Bernhoven betekent ook nog eens dat je na je opleiding meteen aan de slag kunt als verpleegkundige.

Hebben wij jou geraakt en wil je meer weten? Neem dan contact op met Ilse henderson.

Contactpersoon

Vacatures Bernhoven ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 9 actuele vacatures van Bernhoven en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Bernhoven? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Bernhoven geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Bernhoven ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Bernhoven geen vrijwilliger vacatures open staan.