BrabantZorg logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Elke dag zo fijn mogelijk. Dat is wat ons drijft bij BrabantZorg. We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. Dat doen we samen met de mensen zelf en hun naasten. We kijken wat iemand nog zelf kan en voegen daar onze deskundigheid en aandacht aan toe. Bij BrabantZorg bieden we elke dag vanuit 33 locaties ondersteuning, welzijn, zorg en wonen op maat aan zo’n 6.000 cliënten in de regio Oss, Uden, Meierijstad en Den Bosch. Samen met collega’s en vrijwilligers ga jij hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

BrabantZorg kantoor

Nieuwehagen

Thuiszorg regio 's-Hertogenbosch

Noorderkroon

't Geerke

Het Zonnelied

Thuiszorg regio Berghem

De Wilberthof

Sint Petrus

Thuiszorg regio Boekel

Simeonshof

De Heegt

Catharinahof

Thuiszorg regio Grave

Heelwijk

Thuiszorg regio Heesch - Nistelrode - Oijen

Maasland

Thuiszorg regio Herpen

De Leyenstein

Laarstede

Martinushuis

De Wellen

Thuiszorg regio Oss

Corte Foort

Katwijk

De Ruwaard

Loovelt

Vierhoven

Thuiszorg regio Schaijk - Reek

Nieuwe Hoeven

Odendael

Thuiszorg regio Sint-Oedenrode

Zorg- en herstelhotel Udens Duyn

Sint Jan

Thuiszorg regio Uden

MuzeRijk

De Watersteeg

Thuiszorg regio Veghel

AAtrium

Sint Antonius

De Wielewaal

Thuiszorg regio Zeeland

Compostella

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Elke dag zo fijn mogelijk. Dat is wat ons drijft bij BrabantZorg. We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. Dat doen we samen met de mensen zelf en hun naasten. We kijken wat iemand nog zelf kan en voegen daar onze deskundigheid en aandacht aan toe. 

Bij BrabantZorg bieden we elke dag vanuit 33 locaties ondersteuning, welzijn, zorg en wonen op maat aan zo’n 6.000 cliënten in de regio Oss, Uden, Meierijstad en Den Bosch. Samen met collega’s en vrijwilligers ga jij hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Op de site werkenbijbrabantzorg.eu vind je meer informatie over BrabantZorg als werkgever en zijn de meest actuele vacatures terug te vinden. 

Sollicitatieproces
Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënten zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan 3 maanden op de datum van indiensttreding.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

BrabantZorg is altijd op zoek naar gemotiveerde kandidaten die graag een opleiding in de zorg willen volgen! BrabantZorg heeft voor leerlingen en stagiaires volop mogelijkheden om te leren, groeien en werken. Bij BrabantZorg is er altijd iets dat bij jou past. Variërend van het verlenen van basiszorg tot intensieve verpleging. 

Heb je nog geen diploma voor de zorg?
Bij BrabantZorg heb je ook de mogelijkheid voor een leerbaan, waarbij je werkend het vak kunt leren. Dit kan op niveau 3 als Verzorgende-IG, op niveau 4 als Verpleegkundige (versnelde opleiding, met als vereiste diploma Verzorgende-IG of MZ4) of op niveau 6 als HBO-Verpleegkundige (ook versneld, met vereiste van verpleegkundig diploma). Voor de actuele stand van zaken aangaande startmoment verwijs ik je naar de website van BrabantZorg: 
https://www.werkenbijbrabantzorg.eu/werken-en-leren

BrabantZorg is kiezen voor een opleiding of stage in één of meer van onze locaties en is kiezen voor een uitdagende job!

Heb je vragen mail dan naar werkenbij@brabantzorg.eu, of bel met Rosan Voets, recruiter BBL-leerlingen via 06-51686763.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij BrabantZorg? Neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinatoren van het huis waar je graag wil werken. Samen bepaal je wat voor werk je gaat doen. Meer weten? Lees dan hier verder over vrijwilligerswerk bij BrabantZorg: https://www.brabantzorg.eu/werken-en-leren/Paginas/vrijwilligerswerk.aspx

Contactpersoon

Vacatures BrabantZorg ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 92 actuele vacatures van BrabantZorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van BrabantZorg? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft BrabantZorg geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures BrabantZorg ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft BrabantZorg geen vrijwilliger vacatures open staan.