BrabantZorg logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Elke dag zo fijn mogelijk. Dat is wat ons drijft bij BrabantZorg. We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. Dat doen we samen met de mensen zelf en hun naasten. We kijken wat iemand nog zelf kan en voegen daar onze deskundigheid en aandacht aan toe. Bij BrabantZorg bieden we elke dag vanuit 33 locaties ondersteuning, welzijn, zorg en wonen op maat aan zo’n 6.000 cliënten in de regio Oss, Uden, Meierijstad, Den Bosch en Bommelerwaard. Samen met collega’s en vrijwilligers ga jij hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

BrabantZorg kantoor

Nieuwehagen

Thuiszorg regio 's-Hertogenbosch

Noorderkroon

't Geerke

Het Zonnelied

Thuiszorg regio Berghem

De Wilberthof

Sint Petrus

Thuiszorg regio Boekel

Simeonshof

De Heegt

Catharinahof

Thuiszorg regio Grave

Heelwijk

Thuiszorg regio Heesch - Nistelrode - Oijen

Maasland

Thuiszorg regio Herpen

De Leyenstein

Laarstede

Martinushuis

De Wellen

Thuiszorg regio Oss

Corte Foort

Katwijk

De Ruwaard

Loovelt

Vierhoven

Thuiszorg regio Schaijk - Reek

Nieuwe Hoeven

Odendael

Thuiszorg regio Sint-Oedenrode

Zorg- en herstelhotel Udens Duyn

Sint Jan

Thuiszorg regio Uden

MuzeRijk

De Watersteeg

Thuiszorg regio Veghel

AAtrium

Sint Antonius

De Wielewaal

Thuiszorg regio Zeeland

Compostella

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Elke dag zo fijn mogelijk. Dat is wat ons drijft bij BrabantZorg. We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. Dat doen we samen met de mensen zelf en hun naasten. We kijken wat iemand nog zelf kan en voegen daar onze deskundigheid en aandacht aan toe. 

Op de site werkenbijbrabantzorg.eu vind je meer informatie over BrabantZorg als werkgever en zijn de meest actuele vacatures terug te vinden. Ook kun je een kijkje nemen op LinkedIn of Facebook

Sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënten zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan 3 maanden op de datum van indiensttreding.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Heb jij nog geen diploma, maar wil je wel graag aan de slag in de zorg? Dat is geen probleem! BrabantZorg is altijd op zoek naar gemotiveerde kandidaten die graag een opleiding in de zorg willen volgen. Voor leerlingen en stagiaires zijn er volop mogelijkheden om te leren, groeien en werken. Bij BrabantZorg is er altijd iets dat bij jou past. Variërend van het verlenen van basiszorg tot intensieve verpleging. Voor meer informatie verwijzen we je naar https://www.werkenbijbrabantzorg.eu/werken-en-leren.

Ook als je al binnen BrabantZorg werkt, zijn er tal van opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld al werkend het vak voor de zorg leren. Dit kan op niveau 3 als Verzorgende-IG, op niveau 4 als Verpleegkundige (versnelde opleiding, met als vereiste diploma Verzorgende-IG of MZ4) of op niveau 6 als HBO-Verpleegkundige (ook versneld, met vereiste van verpleegkundig diploma). 

Carrièreswitch

Werk jij al heel je leven in de detailhandel, op kantoor, in het onderwijs of op de bouw en ben jij klaar voor een échte carrièreswitch? Dan ben je aan het juiste adres bij Lefgozers! Als zij-instromer ga jij een verkort werk- en leertraject volgen om snel bij BrabantZorg aan de slag te kunnen.  

Heb jij vragen of wil je meer informatie over de opleidingsmogelijkheden? 

Mail dan naar werkenbij@brabantzorg.eu, of bel/app met campus recruiter Lichelle Pijnenburg, 06-51661725.

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Vrijwilligerswerk is dankbaar werk en betekent veel voor de cliënten. Voor iedereen die zich wil inzetten, is er een passende activiteit! Wil jij van jouw hobby een gezamenlijke hobby maken en de kers op de taart bezorgen voor de cliënten? 

Neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinatoren en geef jouw voorkeurslocatie aan! Samen bepaal je wat voor werk je gaat doen. Meer weten? Lees dan hier meer over vrijwilligerswerk bij BrabantZorg: https://www.brabantzorg.eu/werken-en-leren/Paginas/vrijwilligerswerk.aspx

Contactpersoon

Vacatures BrabantZorg ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 160 actuele vacatures van BrabantZorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van BrabantZorg? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft BrabantZorg geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures BrabantZorg ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft BrabantZorg geen vrijwilliger vacatures open staan.