Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Zorg en ondersteuning tijdens het ouder worden is de kern van ons werk. Niet alleen op de momenten dat het nodig is, maar ook omdat we ouder worden zo aangenaam mogelijk willen maken. Iedereen is uniek en daar stemmen we onze zorg op af. Met veel persoonlijke aandacht en dichtbij de mens.

Aandacht, keuze en gemak zijn de sleutelwoorden in ons werk. We willen het leven van onze cliënten comfortabel en gemakkelijker maken. Dat doen we door een totaalpakket van zorg, wonen en welzijn te bieden en dit zo goed mogelijk te organiseren.
Hierbij zijn onze medewerkers en locaties essentieel. Elke locatie en elke medewerker is het gezicht van BrabantZorg. Elke locatie zorgt ervoor dat de cliënt de juiste zorg en ondersteuning ontvangt, aan huis of in de locatie zelf. En achter die locatie, achter elke medewerker, staat de veiligheid en betrouwbaarheid van het grotere geheel.

BrabantZorg biedt wonen, zorg en welzijn in en vanuit locaties in de regio's Oss, Uden, Veghel, 's-Hertogenbosch en Bommelerwaard.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Kantoor Oss

Nieuwehagen - 's-Hertogenbosch

Thuiszorg Regio 's-Hertogenbosch

Noorderkroon - 's-Hertogenbosch

't Geerke - 's-Hertogenbosch

Het Zonnelied - Ammerzoden

Zorgexpertise Regio 's-Hertogenbosch-Bommelerwaard

Thuiszorg Regio Bommelerwaard

De Lindeboom - Ammerzoden

De Wilberthof - Berghem

Thuiszorg Regio Berghem

Sint Petrus - Boekel

Thuiszorg Regio Boekel

Simeonshof - Erp

De Heegt - Geffen

Catharinahof - Grave

Thuiszorg Regio Grave

Heelwijk - Heesch

Thuiszorg Regio Heesch - Nistelrode - Oijen

Maasland - Herpen

Thuiszorg Regio Herpen

De Leyenstein - Kerkdriel

Laarstede - Nistelrode

Martinushuis - Nuland

De Wellen - Oss

Zorgexpertise Regio Oss

Thuiszorg Regio Oss

Leer- en Stagecentrum

Corte Foort - Oss

Katwijk - Oss

De Ruwaard - Oss

Loovelt - Oss

Sterrebos - Oss

Vierhoven - Schaijk

Thuiszorg Regio Schaijk - Reek

Nieuwe Hoeven - Schaijk

Zorgexpertise Regio Uden/Schaijk

Odendael - Sint-Oedenrode

Thuiszorg Regio Sint-Oedenrode

**** Hotel Udens Duyn

Sint Jan - Uden

Thuiszorg Regio Uden

MuzeRijk - Uden

Sint Joachim & Anna - Veghel

De Watersteeg - Veghel

Zorgexpertise - Veghel

Thuiszorg Regio Veghel

AAtrium - Veghel

Sint Antonius - Volkel

De Wielewaal - Zaltbommel

Thuiszorg Regio Zeeland

Compostella - Zeeland

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bij BrabantZorg werken ruim 5.500 enthousiaste medewerkers, die in en vanuit onze locaties, zorg en welzijn bieden aan onze cliënten. Binnen zo’n grote organisatie hebben we veel verschillende functies te bieden op heel veel werkplekken. Zowel fulltime als parttime werken behoort tot de mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een baan als verzorgende of verpleegkundige als huishoudelijk medewerker of vakantiekracht, BrabantZorg biedt je die baan!

werkenbijbrabantzorg.eu
Op de website www.werkenbijbrabantzorg.eu vind je meer achtergrondinformatie over wat werken bij ons zo bijzonder maakt. Ook kun je vanuit hier doorlinken naar Twitter en Facebook. Volg bijvoorbeeld Janneke (verzorgende) en Simone (verpleegkundige) op Twitter en vind ons leuk op Facebook!

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

BrabantZorg is altijd op zoek naar gemotiveerde kandidaten die graag een opleiding in de zorg willen volgen! BrabantZorg heeft voor leerlingen en stagiaires volop mogelijkheden om te leren, groeien en werken. Bij BrabantZorg is er altijd iets dat bij jou past. Variërend van het verlenen van basiszorg tot intensieve verpleging. 

Heb je nog geen diploma voor de zorg?
Bij BrabantZorg heb je ook de mogelijkheid voor een leerbaan, waarbij je werkend het vak kunt leren. Dit kan op niveau 3 als Verzorgende-IG, op niveau 4 als Verpleegkundige (versnelde opleiding, met als vereiste diploma Verzorgende-IG of MZ4) of op niveau 6 als HBO-Verpleegkundige (ook versneld, met vereiste van verpleegkundig diploma). Voor de actuele stand van zaken aangaande startmoment verwijs ik je naar de website van BrabantZorg:
www.werkenbijBrabantZorg.eu 

BrabantZorg is kiezen voor een opleiding of stage in één of meer van onze locaties en is kiezen voor een uitdagende job!

Heb je vragen mail dan naar het Leer & Stagecentrum of bel Gea van Poppelen, Frontoffice Leer & stagecentrum 06 – 2066 9777.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De vele vrijwilligers die binnen BrabantZorg werken, brengen extra plezier en bieden ondersteuning aan onze cliënten. Een luisterend oor, een wandeling of gezellig samen naar de markt, de vrijwilligers binnen BrabantZorg maken dit mogelijk en zijn daarom niet meer weg te denken uit onze organisatie. Het is dankbaar werk, hun inzet en inbreng betekent veel voor onze cliënten!
Op iedere locatie werkt een team van vrijwilligers aan diverse activiteiten. Elke locatie heeft een vrijwilligerscoördinator, die samen met de vrijwilliger(s) afspraken maakt, overeenkomsten aangaat en taken en inhoud van het vrijwilligerswerk regelt.
Vrijwilligers bieden niet alleen ondersteuning bij vaste activiteiten zoals bijvoorbeeld bij het eten. Ook de organisatie van jaarlijkse fancy fairs, uitjes met cliënten, kaartavonden en samen boodschappen doen zijn hier voorbeelden van.

Contactpersoon

Vacatures BrabantZorg ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 79 actuele vacatures van BrabantZorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van BrabantZorg? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft BrabantZorg geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures BrabantZorg ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft BrabantZorg geen vrijwilliger vacatures open staan.