Bravis Ziekenhuis

Het Bravis ziekenhuis is een groot innovatief ziekenhuis met twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom), een buitenpolikliniek in Etten-Leur en meerdere Bravispunten in de regio. Vanaf 2029 zal alle ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw ziekenhuis op locatie Bulkenaar (Roosendaal). Bravis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. In het ziekenhuis werken 250 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen.

Korter in het ziekenhuis, meer zorg op maat en optimaal gebruik maken van innovaties in behandeling en verpleging. Dát is de zorg van de toekomst. De zorg van de toekomst begint vandaag al, maar één ding blijft hetzelfde: alles draait om de patiënt. Of je nu direct zorg verleent of in een ondersteunende functie werkt in ons ziekenhuis. Daarom vinden we het belangrijk dat onze huidige én toekomstige collega’s vanuit een drive werken om elke dag weer het beste uit zichzelf te halen. Dat ze buiten de gebaande paden durven te treden. En zich realiseren dat je alleen in verbinding met elkaar kunt toegroeien naar nog betere zorg.

Werken bij

Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben bij Bravis

Zorg is altijd in beweging, net zoals ons ziekenhuis. De innovaties volgen elkaar in een steeds hoger tempo op. Bravis ziekenhuis wil graag meegroeien in deze veranderingen. Om de komende jaren door te groeien naar het ziekenhuis van de toekomst, hebben we mensen nodig die het lef én de expertise hebben om onze zorg naar een hoger plan te tillen. Mensen zoals jij!

Jij maakt het verschil

Voor elk probleem bedenk jij een oplossing. Want jij hebt de ambitie om onze zorg naar een hoger plan te tillen. Je hebt niet alleen veel invloed op de inhoud van je werk, maar ook op de indeling daarvan. Zo kun jij werk en privé optimaal combineren.

Contactpersoon

HRM recruitment

Leren bij

Jij maakt morgen beter

Of je nu net van de middelbare school komt, al een tijdje werkt in de zorg of vanuit een heel andere achtergrond iets wilt gaan betekenen voor onze patiënten: bij Bravis vind je jouw uitdaging. Tijdens je stage bij Bravis ontdek je hoe leuk werken in een innovatief en vooruitstrevend streekziekenhuis kan zijn. Volg je je duale opleiding bij ons? Dan leiden wij je op voor de toekomst en krijg je de ruimte en de tools om samen met je collega’s de zorg beter te maken. En als je eenmaal bij ons werkt en een andere uitdaging zoekt, zijn er volop mogelijkheden om jouw carrière een heel nieuwe richting te geven met door- en omscholing.

Contactpersoon Stagebureau: stagebureau@bravis.nl

Locaties

Bergen op Zoom

Boerhaaveplein 1
4624 VT  Bergen op Zoom

Bravispunt Huijbergen

Siardus Bogaertslaan 8a
4635 CM  Huijbergen

Bravispunt Oudenbosch

West Vaardeke 11a
4731 MA  Oudenbosch

Bravispunt St. Willebrord

Pastoor Bastiaansensingel 17e
4711 EC  St. Willebrord

Bravispunt Steenbergen

De Wei 26
4651 EZ  Steenbergen

Bravispunt Tholen

Vliethof 10
4691 HA  Tholen

Buitenpoli Etten – Leur

Schoonhout 215
4872 MC  Etten-Leur

Roosendaal

Boerhaavelaan 25
4708 AE  Roosendaal

Vacatures Bravis Ziekenhuis

Bekijk de 30 actuele vacatures van Bravis Ziekenhuis en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Bravis Ziekenhuis maak dan een vacature-alert aan.

Ziekenhuizen
Boerhaavelaan 25
4708 AE
 Roosendaal