Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Breederzorg Thuiszorg wil aan cliënten kwaliteitszorg leveren in een omgeving waar zij zich thuis voelen. Wij hebben een eigen visie op het gebied van zorg. Zo werken wij in kleine betrokken teams (zo weinig mogelijk verschillende zorgverleners), handelen wij uit betrokkenheid en geven cliënten voldoende tijd en persoonlijke aandacht.

Medewerkers zijn gespecialiseerd in bijzondere vormen van zorg, zoals terminale zorg en de zorg voor mensen met geheugenproblemen.

Breederzorg Thuiszorg heeft momenteel zo'n 120 medewerkers en is werkzaam in de regio’s Uden, Veghel, Landerd, Oss en Eindhoven. 

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Breederzorg Thuiszorg

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Breederzorg onderscheidt zich door de nadruk te leggen op kwaliteit en individuele aandacht. Wij werken in kleine betrokken teams en verlenen zorg passend bij de wensen, situatie en mogelijkheden van de cliënt. De ontwikkeling en opleiding van personeel in een maatvriendelijke werkomgeving staan centraal bij Breederzorg Thuiszorg.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De opleidingen van Breederzorg zijn uniek in de manier waarop er een koppeling wordt gemaakt tussen anatomie en ziekteleer. Waar andere opleidingen in de breedte les geven, gaat Breederzorg juist de diepte in. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op vakkennis, zodat je sneller connecties kan maken tussen verschillende ziektebeelden en deze kan vertalen naar interacties in het verpleegplan.

 Om vaardigheden goed aan te leren heeft Breederzorg Opleidingen haar eigen SkillsLab. In deze simulatieruimte wordt de werkelijkheid nagebootst en kan je oefenen met alle voorkomende handelingen. Van wassen op bed, stomazorg, injecties geven tot complexe wondzorg.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Breederzorg thuiszorg heeft meerdere vacatures openstaan voor vrijwilligers in de zorg. De vrijwilligerswerkzaamheden kunnen betrekking hebben op de gebieden, ondersteuning in de dagopvang en palliatieve zorg.

 

De organisatie draagt zorg voor een verzekering, vrijwilligersvergoeding, kostenloze deelname aan cursussen en bijscholing en een leuke werkomgeving met enthousiaste collega’s. Vrijwilligers kunnen met al hun vragen terecht bij de vrijwilliger coördinator van Breederzorg Thuiszorg.

Contactpersoon

|

Er zijn geen vacatures voor Breederzorg Thuiszorg.