Breederzorg Thuiszorg

Breederzorg Thuiszorg is in 2006 ontstaan toen de ouders van oprichtster Marion Duvivier hulpbehoevend werden. Al snel verleende Marion, verpleegkundige van beroep, ook zorg aan meerdere buurtbewoners. Hieruit ontstond de missie en visie die tot de dag van vandaag voorop staat: 

Zorg verlenen zoals we deze zouden wensen voor onze eigen vader, moeder of partner.

Door de jaren heen is Breederzorg Thuiszorg uitgegroeid tot een organisatie van een kleine tweehonderd medewerkers zich dagelijks inzetten voor ruim 1.000 cliënten in Oss, Uden, Veghel, Eindhoven en Helmond. Omdat Breederzorg Thuiszorg groeit zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe leuke collega’s, vakantiekrachten en stagaires.

Sinds 2011 is het mogelijk om bij Breederzorg Opleidingen landelijke erkende MBO BBL zorgopleidingen te volgen die naadloos aansluit op de praktijk, leerdoelen, jouw ambities en carrièrefase. Omdat we de opleiding perfect kunnen afstemmen met 24 uur (minimaal) die je daarnaast in de praktijk werkt kunnen we de opleidingen versneld aanbieden en ontvangen de leerlingen salaris tijdens hun opleiding. De opleidingen worden zowel intern aangeboden (werkzaam bij Breederzorg) als ook extern (werkzaam bij een andere zorg-werkgever).

Voor meer informatie over onze vacatures en opleidingen check onze website: www.breederzorg.nl of bel 0800-1232.

Werken bij

Op dit moment biedt Breederzorg thuiszorg aan ongeveer 1000 cliënten in de regio’s Rosmalen, Oss, Uden, Veghel, Eindhoven en Helmond. Deze zorg bestaat uit huishoudelijke hulp, verzorging en verpleging aan huis. En dat doen we uitstekend! Zo zijn we uitgeroepen tot de top10 best gewaardeerde zorgorganisatie van Nederland (ZorgkaartNederland).

Het geheim? Simpel: Goede zorg voor cliënten begint met goed zorgen voor je medewerkers.

Samen met 200 collega’s verdeeld over meerdere wijkteams heerst een gezellige en leuke sfeer. Dit is de belangrijkste pijler voor de prijs ‘Beste werkgever 2019, 2020, 2021 en 2022‘. En om die sfeer te behouden plannen we ten minste 4 organisatie uitjes per jaar. Daarnaast geven medewerkers aan zich gewaardeerd te voelen door de werkgever. Er is nauw contact tussen de collega’s en managers hebben we niet.

Ook ontvangt iedereen een goed salaris en wordt gekeken naar voordelige secundaire arbeidsvoorwaarden. Vanaf niveau 3 zijn zeer voordelige auto’s van de zaak beschikbaar met tankpas, maar ook scooters, tablets, en werktelefoons met onbeperkt internet en bellen. Een ander belangrijk punt zijn de doorgroeimogelijkheden. Deze doorgroeimogelijkheden worden ook gestimuleerd door onze eigen interne en wettelijk erkende CREBO opleidingen. Zo kan iedereen die door wil groeien gratis een van onze interne opleiding volgen: Helpende niveau 2, verzorgende IG niveau 3 of MBO verpleegkunde niveau 4.

Wil je daarna nog verder doorgroeien door bijvoorbeeld een HBO studie te volgen? Ook die betalen we voor je onder voorwaarden. Kies je voor het werken in de Thuiszorg dan kies je voor baangarantie! Het aantal ouderen neemt toe, maar het aantal ligdagen in het ziekenhuis neemt af. Er zullen dus steeds meer mensen met gezondheidsproblemen zorg nodig hebben in de thuissituatie. Mensen blijven het liefst zo lang mogelijk thuis in hun vertrouwde omgeving. Medewerkers van Breederzorg doen hun uiterste best om dat mogelijk te maken.

Contactpersoon

Afdeling Personeel & Opleiding

Leren bij

Sinds 2011 is het mogelijk om bij Breederzorg Opleidingen landelijke erkende MBO BBL zorgopleidingen te volgen die naadloos aansluit op de praktijk, leerdoelen, jouw ambities en carrièrefase.

Omdat we de opleiding perfect kunnen afstemmen met 24 uur (minimaal) die je daarnaast in de praktijk werkt kunnen we de opleidingen versneld aanbieden en ontvangen de leerlingen salaris tijdens hun opleiding. De opleidingen worden zowel intern aangeboden (werkzaam bij Breederzorg) als ook extern (werkzaam bij een andere zorg-werkgever).

Voor meer informatie over onze vacatures en opleidingen check onze website: www.breederzorg.nl of bel 0800-1232.

Contactpersoon

Afdeling Personeel & Opleiding

Locaties

Breederzorg Thuiszorg

Verlengde Velmolen 11
5406 NT  Uden

Vacatures Breederzorg Thuiszorg

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Breederzorg Thuiszorg maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Verlengde Velmolen 11
5406 NT
 Uden