Breederzorg Thuiszorg logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Breederzorg Thuiszorg is opgericht in 2006. De belangrijkste uitgangspunten destijds, en tot de dag van vandaag, zijn de missie en visie: “Goed opgeleide mensen die werken vanuit hun hart” en “Zorg verlenen zoals we deze zouden wensen voor onze eigen vader, moeder of partner”. 

Vanaf 2011 is Breederzorg Opleidingen opgericht. Aanvankelijk alleen voor het intern opleiden van medewerkers, maar sinds 2017 kunnen ook medewerkers van andere organisaties extern een opleiding volgen. Deze opleidingen zijn CREBO erkende BBL opleidingen Helpende niveau 2, Verzorgende IG niveau 3 en MBO verpleegkundige niveau 4. 

Anno 2019 is de organisatie uitgegroeid tot een volwassen bedrijf waar 150+ medewerkers zorg verlenen aan cliënten in de regio’s Uden, Oss, Meijerijstad, Eindhoven, Helmond en omstreken.

Contact: 0413 259441

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Breederzorg Thuiszorg

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Breederzorg thuiszorg is uitgeroepen tot beste thuiszorg-werkgever van 2018. Ons streven is om dit ook in 2019 te worden. Dit hebben we bereikt door het boeien en binden van medewerkers, en door veel in te zetten op sfeer en werkplezier. Daarbij horen bijvoorbeeld teamuitjes om de sfeer te behouden, teamcoaches, begeleiders, op peil houden van bevoegd en bekwaamheid, een goed salaris, ORT, vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, goede doorgroeimogelijkheden, mobiliteitsplan voor auto of scooter van de zaak, smartphone met onbeperkt bellen, Ipad Air 2 voor toegang tot het ECD, cursussen psychiatrie/hoarding/psychogeriatrie en de belangrijkste: gratis* opleidingsmogelijkheden!

Wij geloven dat als wij goed voor jou zorgen, dit vertaald naar goede zorg voor onze cliënten. Kijk voor actuele vacatures op: https://www.breederzorg.nl/vacatures/ of solliciteer direct via: https://www.breederzorg.nl/solliciteren/.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bij Breederzorg is het mogelijk om zowel intern als extern een opleiding te volgen. Dit zijn wettelijk erkende CREBO BBL opleidingen helpende niveau 2, verzorgende IG niveau 3 en MBO verpleegkundige niveau 4. De opleidingen worden onder voorwaarden kosteloos aangeboden aan interne medewerkers. Ook als je werkzaam bent bij een andere organisatie kun je bij ons een opleiding volgen.

Naast onze eigen opleidingen willen we ook met je meedenken over andere opleidingswensen. Bijvoorbeeld als je voornemens bent om HBO verpleegkunde te gaan studeren of specifieke cursussen wilt volgen. Tot slot vinden we het belangrijk om behalve de bevoegdheid aandacht te besteden aan je bekwaamheid. Daarom hebben we een volledig uitgerust skillslab om situaties te oefenen, praktijkbegeleiders en ervaren docenten (tevens HBO verpleegkundigen) zodat jij je kennis op peil houdt. Kijk voor meer informatie over opleidingen op: https://www.breederzorg.nl/opleiding-aanbod/

Contactpersoon

Vacatures Breederzorg Thuiszorg ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 22 actuele vacatures van Breederzorg Thuiszorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Breederzorg Thuiszorg? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Breederzorg Thuiszorg geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Breederzorg Thuiszorg ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Breederzorg Thuiszorg geen vrijwilliger vacatures open staan.