BuitenGewoon Raamsdonk

BuitenGewoon wil de regionale expert zijn op het gebied van begeleiding van jeugd, jongvolwassenen en gezinnen met Autisme en tevens de dementievriendelijke plek voor belevingsgericht dagbesteding voor senioren mannen met geheugenproblematiek. Met een team van ca 15 professionals begeleiden we gemiddeld zo’n 90 jeugdigen en 15 senioren en hun gezin. Zowel op de boerderij als in de thuissituatie. 

BuitenGewoon biedt een veilige en geborgen omgeving waar veel ruimte voor eigen inbreng is. Een toegankelijke plek in een rustige, veilige en groene omgeving met een huiselijke sfeer. Je mag hier onderzoeken wat voor jou belangrijk is, wat je kwaliteiten zijn en wat je wilt veranderen. Je mag hier leren en groeien met behulp van betrokken en empathische begeleiding, Je wordt geprikkeld om vaardigheden te ontwikkelen of te behouden en hoe je zelf de regie kunt leren nemen. Je bent goed zoals je bent. BuitenGewoon is een plek waar je kunt ontspannen en jezelf kan zijn. Het gaat om wie je bent, niet hoe je doet. Je mag echt zijn wie bent. We kijken niet naar, maar onder je gedrag.

Werken bij

BuitenGewoon bestaat uit een klein team van ca 15 enthousiaste, betrokken en deskundige professionals. De sfeer is informeel, vriendelijk en gezellig. Een prettige omgeving waar loyaliteit en een flexibele en behulpzame houding hand in hand gaan met veel ruimte voor eigen inbreng en vrijheid om vanuit je eigen kracht te werken. 

Het team biedt warmte, geborgenheid en een luisterend oor voor elkaar en voor de deelnemers en hun omgeving. Een veilige haven waar iedereen zichzelf mag zijn, van elkaar mag leren en zorgen met elkaar kan delen. Een team dat luistert, behulpzaam is en meedenkt en meeleeft om zo tot het beste resultaat te komen.

Leren bij

BuitenGewoon Raamsdonk biedt stage- en afstudeermogelijkheden voor zowel MBO niveau 4 als HBO studenten.

Vrijwilligers bij

Bij BuitenGewoon Raamsdonk zijn vrijwilligers van harte welkom. Met name op de senioren groep om samen met de heren een spelletje te spelen, te wandelen, te helpen met koken of als chauffeur om de heren op te halen of thuis te brengen.

Locaties

BuitenGewoon Raamsdonk

Lange Broekstraat 4
4944 XJ  Raamsdonk