Bundel zorg logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bundel zorg is opgericht in 2015 een is een organisatie met 27 medewerkers in dienst. Op dit moment ontvangen er nu +/- 150 unieke cliënten een vorm van begeleiding vanuit Bundel zorg.

Bundel zorg biedt ambulante gezinsbegeleiding aan en neemt daarbij zicht op het gehele gezinssysteem als een uitgangspunt. Daarnaast bieden we op onze locaties vormen van respijtzorg, groepsbegeleiding en dagbesteding aan. Bundel zorgt richt zich op kinderen, jongeren, jongvolwassenen en/of volwassenen met een psychische stoornis, ontwikkelingsstoornis, gedragsstoornis en/ of licht verstandelijke beperking.

Onze hoofdlocatie is in Helmond en is bereikbaar voor cliënten vanuit de regio Zuidoost Brabant. Vanuit onze locatie in Veghel hebben we contact met onze cliënten in Noordoost Brabant en vanuit onze locatie in Tilburg hebben we contact met cliënten in ‘t Hart van Brabant.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bundel zorg

Bundel zorg, Tilburg

Bundel zorg, Veghel

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Het team van Bundel zorg kent een fijne mix qua leeftijd, kennis, ervaring en achtergrond. We maken graag gebruik van elkaar professionele mening en kennis.
De maandelijkse intervisie momenten spelen hierin een grote rol.

Je werk als ambulant gezinsbegeleider is op momenten erg individualistisch. Tijdens, voor of na begeleidingsmomenten dienen de locaties van Bundel zorg als uitvalbasis waar elke collega te alle tijden gebruik van kan maken.
Op onze locaties ontmoeten we elkaar, lunchen we samen en komen de cliënten van de groepsbegeleiding en dagbesteding. De laatste vrijdagochtend van de maand reserveren we om een teamoverleg te plannen waarbij iedereen aanwezig is.

Bundel zorg is HKZ gecertificeerd. Hier hechten wij veel waarden aan omdat we op deze manier altijd volgens de juiste norm en regelgeving voortkomend uit de jeugdwet aan het werk zijn. 

Vacatures Bundel zorg ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Bundel zorg? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Bundel zorg geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Bundel zorg ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Bundel zorg geen vrijwilliger vacatures open staan.