Bundel zorg

Bundel zorg is opgericht in 2015 een is een organisatie met 27 medewerkers in dienst. Op dit moment ontvangen er nu +/- 150 unieke cliënten een vorm van begeleiding vanuit Bundel zorg.

Bundel zorg biedt ambulante gezinsbegeleiding aan en neemt daarbij zicht op het gehele gezinssysteem als een uitgangspunt. Daarnaast bieden we op onze locaties vormen van respijtzorg, groepsbegeleiding en dagbesteding aan. Bundel zorgt richt zich op kinderen, jongeren, jongvolwassenen en/of volwassenen met een psychische stoornis, ontwikkelingsstoornis, gedragsstoornis en/ of licht verstandelijke beperking.

Onze hoofdlocatie is in Helmond en is bereikbaar voor cliënten vanuit de regio Zuidoost Brabant. Vanuit onze locatie in Veghel hebben we contact met onze cliënten in Noordoost Brabant en vanuit onze locatie in Tilburg hebben we contact met cliënten in ‘t Hart van Brabant.

Werken bij

Het team van Bundel zorg kent een fijne mix qua leeftijd, kennis, ervaring en achtergrond. We maken graag gebruik van elkaar professionele mening en kennis.
De maandelijkse intervisie momenten spelen hierin een grote rol.

Je werk als ambulant gezinsbegeleider is op momenten erg individualistisch. Tijdens, voor of na begeleidingsmomenten dienen de locaties van Bundel zorg als uitvalbasis waar elke collega te alle tijden gebruik van kan maken.
Op onze locaties ontmoeten we elkaar, lunchen we samen en komen de cliënten van de groepsbegeleiding en dagbesteding. De laatste vrijdagochtend van de maand reserveren we om een teamoverleg te plannen waarbij iedereen aanwezig is.

Bundel zorg is HKZ gecertificeerd. Hier hechten wij veel waarden aan omdat we op deze manier altijd volgens de juiste norm en regelgeving voortkomend uit de jeugdwet aan het werk zijn. 

Locaties

Bundel zorg

Rivierensingel 726
5704 NZ  Helmond

Bundel zorg, Tilburg

Sint Josephstraat 75
5017 GD  Tilburg

Bundel zorg, Veghel

Spoorlaan 21
5464 JX  Veghel
Jeugdzorg
Rivierensingel 726
5704 NZ
 Helmond