Buro Fortem

Buro Fortem is een jonge, kleine en ondernemende thuiszorgorganisatie in de regio Bergen op Zoom. Met ongeveer 8 zorgmedewerkers, 9 huishoudelijk ondersteuners en 2 individuele begeleiders zorgen we in de regio voor gemiddeld 90 mensen. De lijnen zijn heel kort en de organisatie is plat; we hebben alleen een directeur. En dat willen we graag zo houden! De klanttevredenheid is erg groot doordat we voor de mensen zorgen zoals we zelf graag verzorgd zouden willen worden! Onze kernwaarden zijn een vrije vertaling van het Latijnse woord Fortem wat dapper betekent:

  • Dapper
  • Attent
  • Professioneel
  • Plezierig
  • Energiek
  • Respectvol

Werken bij

Buro Fortem is een toffe organisatie; de lijntjes zijn kort, er wordt naar je geluisterd, veranderingen voeren we gezamenlijk in, oplossingen bedenken we samen en we proberen een vaste lange termijnplanning voor de medewerkers te organiseren. We verwachten van onze medewerkers dat ze de thuiszorg een warm hart toedragen en dat ze het prettig vinden om mee te denken. En we zorgen goed voor de medewerkers en zij zorgen weer goed voor Buro Fortem. En die sfeer merk je aan alles. We houden van teamuitjes, humor en gezelligheid!

Ook vinden we het leuk om samen te werken met collega’s die graag vakantie werk willen doen.

Contactpersoon

Angela Flipse

Leren bij

Buro Fortem is een erkend leerbedrijf en aangesloten bij SBB. Ieder jaar proberen we samen met deze organisatie te kijken naar een plek voor een BOL of BBL leerling. 

De collega’s vinden het ieder jaar weer erg leuk om samen te werken met leerlingen. Niet alleen vanwege de wederzijdse kennisoverdracht maar ook om jonge mensen weer enthousiast te krijgen voor de thuiszorg. Maar dat zit bij ons wel goed!

Contactpersoon

Angela Flipse

Vrijwilligers bij

Buro Fortem werkt nu niet met vrijwilligers.

Locaties

Buro Fortem

Kruisakkers 2
4613 BV  Bergen op Zoom
Thuiszorg
Kruisakkers 2
4613 BV
 Bergen op Zoom