Buro Lima logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Buro Lima is een plek waar kinderen en hun ouders zichzelf kunnen zijn. Ongehinderd kind kunnen zijn. Waar goed gekeken wordt naar de unieke persoonlijkheid met eigen karaktereigenschappen, interesses, mogelijkheden en ook beperkingen. Een plek waar elk kind echt kind kan zijn en waar er ingespeeld wordt op de individuele vraag.

De basishouding van het team is begeleidend, maar wel vanuit duidelijke kaders die de grenzen aangeven en de kinderen veiligheid bieden. Bij Buro Lima staat het contact met het kind voorop. De veilige, liefdevolle relatie die we met het kind en het gezin maken, is basis voor de ontwikkeling die het kind doorloopt. We zien ouders als de eindverantwoordelijke voor de opvoeding, maar voelen ons zeker medeverantwoordelijk.

Open communicatie en persoonlijk contact zijn, in onze ogen, de basis voor het krijgen van vertrouwen. Vertrouwen en veiligheid is nodig om (jezelf) te kunnen ontwikkelen. Bij Buro Lima zijn we ons hier ter degen van bewust. Wanneer een kind veilig is binnen Buro Lima wordt er in afstemming met de ouders een begeleidingsplan opgesteld met daarin persoonlijk ontwikkelingsdoelen.

Buro Lima is een kleinschalige stichting met ongeveer 30 medewerkers en 20 vrijwilligers. Er zijn 35 kinderen/jeugdigen die zorg krijgen bij Buro Lima op 3 groepen.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Buro Lima

Fresia

Krokus

Roos

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Buro Lima is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.  Een plek waar jij jezelf kan en mag zijn en jezelf kunt ontwikkelen. Werken vanuit een duidelijke visie gericht op contact, relatie en warmte. SAMENwerken binnen een organisatie die nog volop in ontwikkeling is en waarin jij kunt meedenken en ontwikkelen.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Stage lopen of leren bij Buro Lima betekent de uitdaging aangaan om jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. Als stagiaire/leerling ben je echt deel van Buro Lima. We zorgen samen dat de begeleiding van de kinderen goed verloopt. Jouw bijdrage daaraan zal in de loop van de tijd steeds groter worden. Als stagiaire/leerling sta je in basis open voor contact, zorg je voor een warm ontvangst voor kinderen en ouders en zorg je voor open communicatie. Buro Lima vindt het belangrijk om stagiaires een fijne en leerzame tijd te bieden en zal daar optimaal aan bijdragen. Als stagiaire ben je waardevol voor Buro Lima, je neemt nieuwe informatie mee vanuit je opleiding en kijkt met een frisse blik naar onze stichting.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Buro Lima is Buro Lima niet, zonder vrijwilligers. De zorg/begeleiding zoals die geboden wordt, is niet mogelijk zonder deze fantastische groep mensen. De vrijwilligers leveren een grote bijdrage in het realiseren van professionele, warme, contactgerichte zorg. Dat kan door het doen van verschillende klusjes, vervoer van de kinderen/jeugdigen te verzorgen van/naar Lima, koken, ondersteuning op de groep tijdens activiteiten/uitstapjes of bijvoorbeeld de tuin bij te houden. Er is altijd wel iets te vinden waardoor een vrijwilliger zijn/haar kwaliteiten in kan zetten en met plezier een bijdrage kan leveren aan de zorg die wij bieden.

Contactpersoon

Vacatures Buro Lima ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 1 actuele vacatures van Buro Lima en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Buro Lima? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Buro Lima geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Buro Lima ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Buro Lima geen vrijwilliger vacatures open staan.