Buro MAKS logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

MAKS is er voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychosociale en/of psychiatrische problemen. En voor de mensen in hun nabijheid. Wij bieden specialistische begeleiding en behandeling in Noord-Brabant en Rivierenland. Wij ondersteunen je bij het omgaan met de problemen die je ervaart. Zodat je zoveel mogelijk zelf je leven kan vormgeven en mee kan doen in de samenleving. We komen bij je thuis of ergens waar jij je thuis voelt. Wij geloven dat je in je eigen omgeving de beste resultaten bereikt. Wij combineren onze specialistische kennis met menselijkheid, nabijheid en lef. Zo kom jij verder.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Buro MAKS - Centraal Buro

Buro MAKS - Team Oss - Nijmegen

Buro MAKS - Team Den Bosch - Rivierenland

Buro MAKS - Team West

Buro MAKS - Team Oost Zuid

Buro MAKS - Team Midden Noordwest

Woonkring Tilburg

Buro MAKS - Team Midden Zuid

Buro MAKS - Team Waalwijk - Heusden

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Expertise én creativiteit
MAKS’ers combineren specialistische kennis met menselijkheid, creativiteit en lef. We hebben kennis van psychiatrie en de geestelijke gezondheid. We zijn menselijk, creatief en we hebben lef.  Daarmee bedoelen we dat we mensen zien voor wie ze zijn. We maken oprecht verbinding en kijken naar wat iemand doet, kan en leert. We komen dichtbij, letterlijk en figuurlijk. Deze combinatie van onze vakkennis, menselijkheid, lef en creativiteit zorgt dat mensen verder komen. Dat is onze natuur en dat is wat ons als professionals binnen MAKS bindt. Dat maakt een medewerker van MAKS een MAKS’er.

Professionals
Bij MAKS werken begeleiders (ambulant, zelfstandig wonen, behandelsetting en ondersteunend) met een opleiding in bijvoorbeeld verpleegkunde, SPH, social work, pedagogiek en vergelijkbare scholing. Zij hebben ervaring in de psychiatrie en ambulante hulpverlening en zijn SKJ- of BIG-geregistreerd. De behandelaren bij MAKS zijn de klinisch psycholoog, GZ-psycholoog, psychiater, en orthopedagoog. De professionals die de begeleiders en behandelaren ondersteunen zijn de, kwaliteitsadviseurs, leidinggevenden en de medewerkers in de administratieve en staffuncties.

Werkgebied
MAKS’ers werken veelal ambulant in heel Noord-Brabant en Rivierenland. Verspreid over ons werkgebied hebben we kantoren als uitvalsbasis voor de begeleiders. We bieden begeleiding en behandeling bij de Chapeau Woonkringen in Tiel en Tilburg. Het hoofdkantoor (staf en ondersteunende diensten) is in Tilburg.

Wat wij bieden
Als je bij ons wilt werken, moet je expertise kunnen combineren met menselijkheid en creativiteit. Lef om jezelf te zijn en jezelf te laten zien, blijkt hierin belangrijk. Samen met jou investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we door opleiding en training om je deskundigheid en vaardigheden op peil te houden. En ook bieden wij intervisie en supervisie. Wij evalueren en reflecteren op ons functioneren. We zijn een open, informele organisatie. Met oog voor elkaar en aandacht voor cliënten. We werken aan goede toegankelijke hulp aan onze cliënten en een veilige en leuke werkplek. MAKS streeft naar goed, passend en op diverse manieren waarderen. Voor het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden volgen we de cao GGZ.

Contactpersoon

Vacatures Buro MAKS ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 8 actuele vacatures van Buro MAKS en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Buro MAKS? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Buro MAKS geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Buro MAKS ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Buro MAKS geen vrijwilliger vacatures open staan.