Care Extra logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Een positieve benadering waarbij je eigen kracht het uitgangspunt is. Dat is waar wij bij Care-Extra voor staan. Wij begeleiden mensen met klachten en problemen die uiteenlopen van bijvoorbeeld autisme bij kinderen, eetproblemen bij jongeren, persoonlijkheidsproblemen en of verslavingsproblemen bij (jong) volwassenen

Care Extra bestaat inmiddels ruim twaalf jaar. In deze twaalf jaar is de organisatie veranderd van een organisatie die zich enkel richtte op de jongere kinderen naar een organisatie die een volledig pakket aan begeleidingsmogelijkheden levert. Door het bieden van dit brede pakket aan begeleidingsmogelijkheden zijn wij in staat om ons zorgaanbod aan te passen aan de zorgvraag die op dat moment bestaat.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Care Extra

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Binnen Care Extra werken ongeveer 25 mensen die er samen voor zorgen dat wij 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar staan voor degene die onze ondersteuning nodig hebben. De basis van het werken voor onze collega’s is onze gemeenschappelijke missie en visie aangevuld met ieders eigen unieke “ik”. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de ondersteuning het best geboden kan worden door iemand waarmee je een “klik” hebt.

Wij zijn op zoek naar mensen die sterk in hun schoenen staan en niet op hun mondje zijn gevallen, mensen die niet bang zijn of terugdeinzen voor een uitdaging, en vooral mensen die kleine successen durven te vieren en onze positieve benaderingswijze dagelijks uit willen dragen.

Contactpersoon

Vacatures Care Extra ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Care Extra? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Care Extra geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Care Extra ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Care Extra geen vrijwilliger vacatures open staan.