CarSa Opvoeden&zo logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

CarSa Opvoeden&zo is een kleinschalige praktijk met 15 professionals die zich richt op opvoed- en opgroeiproblematiek. Wij bieden intensieve ambulante gezinsbehandeling en gezinsbegeleiding. Daarnaast bieden we verschillende (individuele) therapieën ter aanvulling op de behandeling of begeleiding.

Onze doelgroep bestaat uit kinderen (0 tot 18 jaar), jong volwassenen, ouders en gezinnen waarbij sprake is van:

  • Opvoedproblematiek
  • Problemen in de ouder-kind relatie
  • Hechtingsproblemen
  • Gedragsproblemen
  • Schoolweigering
  • Echtscheidingsproblematiek
  • Psychiatrische problematiek
  • Licht verstandelijke beperking
  • Multi probleem gezinnen
  • Verslavingsproblematiek

Door onze kleinschaligheid zijn wij flexibel en denken out of the box. Wij werken vraaggericht en kijken naar mogelijkheden, talenten en kansen. De Presentiebenadering staat bij ons centraal; korte lijntjes, oprechte betrokkenheid en transparante communicatie.

De praktijk is in Vessem. Vanuit deze standplaats vertrekken onze professionals naar de gezinnen rondom Eindhoven, Best, Oirschot en de Kempengemeenten waar zij ambulante ondersteuning bieden. CarSa Opvoeden&zo biedt ondersteuning aan ruim 100 cliënten.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

CarSa Opvoeden&zo

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

CarSa Opvoeden&zo is een unieke praktijk waarbij kleinschalig gewerkt wordt, persoonlijk contact belangrijk is en je geen nummertje bent! Wij vinden oprechte betrokkenheid belangrijk, zowel naar de cliënt als naar collega’s. Je werkt in een klein team met een positieve sfeer en er wordt gewerkt vanuit gelijkwaardigheid. Samen bieden we de beste zorg voor kinderen en gezinnen waarbij we denken in mogelijkheden. Nieuwe ideeën zijn welkom en iedereen wordt betrokken bij de ontwikkelingen binnen de praktijk.

Werken bij CarSa Opvoeden&zo betekent dat je een pro-actieve houding hebt, stevig in je schoenen staat en humor hebt! Je bent flexibel en hebt een no-nonsense mentaliteit. Kortom, iemand waar je collega’s en cliënten op kunnen bouwen en vertrouwen!

Contactpersoon

Vacatures CarSa Opvoeden&zo ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van CarSa Opvoeden&zo? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft CarSa Opvoeden&zo geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures CarSa Opvoeden&zo ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft CarSa Opvoeden&zo geen vrijwilliger vacatures open staan.