Wij vragen

Als Vrijwilliger Patiënten- en Bezoekersbeleving speel jij een grote rol binnen het CareRate Team: Je bent het gezicht voor de klant. Middels een enquête onderzoek jij op een gastvrije wijze de beleving en ervaringen van onze bezoekers en patiënten. Dit doe jij op diverse locaties van het ziekenhuis. Hiernaast fungeer je als klankbord voor je collega-teamleden als het gaat om de optimalisatie van vragenlijsten. Jij denkt mee, brengt suggesties aan en deelt je ideeën met je team. Jouw inbreng wordt zéér gewaardeerd!

  • Je legt de ontvangen input vast in de software van CareRate middels een tablet welke we je ter beschikking stellen voor de werkzaamheden.
  • Je hebt oprechte aandacht voor patiënten en bezoekers en bent in staat om op basis van je contact met de patiënt/bezoeker en de gegeven antwoorden verder door te vragen.
  • Je signaleert knelpunten en informeert de juiste afdelingen over de knelpunten.


Interesse?

Wil je aan de slag als vrijwilliger? Je sollicitatie ontvangen we graag via onderstaande sollicitatiebutton. Geef in je brief aan op welke dagen en tijden je beschikbaar bent.

Wil je meer weten over de functie van Vrijwilliger binnen Team CareRate? Voor meer informatie kun je op maandag of donderdag contact opnemen met Heidy van Ommeren (Projectleider Facilitair Bedrijf) via 040 - 239 88 00.

Zit jouw ideale vrijwilligersfunctie er niet bij? Vanaf heden hebben wij een e-mailservice, waarop je jezelf kunt aanmelden. Ga naar onze website en meld je aan door een zoekprofiel met trefwoord vrijwilliger aan te maken. Jij ontvangt dan een e-mail wanneer er een passende vacature is die voldoet aan het door jou opgegeven profiel.

Team CareRate
Team CareRate is onderdeel van het Facilitair Bedrijf van het Catharina Ziekenhuis. Het Catharina Ziekenhuis streeft naar een dienstverlening welke zoveel mogelijk aansluit bij de wensen en behoeften van onze patiënten en bezoekers. Omdat we hier graag meer aandacht aan geven en zowel de patiënt als de bezoeker meer willen betrekken in het samenstellen van onze dienstverlening willen we CareRate nadrukkelijk in gaan zetten.
Het Team CareRate is gezamenlijk verantwoordelijk voor het verzamelen van data en input om de huidige dienstverlening te kunnen monitoren en optimaliseren. De klantwens kan zo direct betrokken worden bij het nemen van beslissingen.

Vrijwilligerscentrale
In het Catharina Ziekenhuis zetten wekelijks meer dan 100 vrijwilligers zich in voor onze patiënten en bezoekers. Vrijwilligers zijn onmisbaar in ons ziekenhuis, elk met hun eigen bijzondere toegevoegde waarde. Op verschillende plaatsen in ons ziekenhuis zijn vrijwilligers werkzaam.

Het Catharina Ziekenhuis
Werken bij het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. Waar patiënten en bezoekers voorop staan.370066

-