Wij vragen

Vrijwilliger zijn is leuk! Wil jij bezoekers en patiënten een gastvrij welkom, betrokkenheid en aandacht bieden in ons dynamische ziekenhuis? Dan zijn we op zoek naar jou!

Informatie
Vrijwilligers zijn onmisbaar in ons ziekenhuis. Zij zijn actief binnen de verpleegafdelingen, de poliklinieken, in de centrale hal en ook op en om de parkeerterreinen. Iedere vrijwilliger biedt op zijn of haar eigen manier een bijzondere toegevoegde waarde. We gaan graag met jou in gesprek om te zien welke vrijwilligersbaan het beste bij je past.

Functie-eisen
Jij kunt je niets leukers voorstellen dan te werken als vrijwilliger in het Catharina Ziekenhuis. Jouw gastvrije en positieve uitstraling maakt dat de bezoekers en patiënten zich welkom voelen. Jij legt gemakkelijk contact met bezoekers, patiënten en collega's en weet iets voor hen te betekenen. Heb jij een servicegerichte instelling, ben je fysiek fit, integer, geduldig en benaderbaar? Dan pas je bij ons als vrijwilliger!

Arbeidsvoorwaarden
Wij zijn blij met jou als vrijwilliger! Daarom bieden we reiskostenvergoeding, gratis parkeren en maaltijdvergoeding, om gezellig te lunchen of dineren met je collega's. Én, eens per jaar trakteren we je op een spetterend uitstapje.

Contactinformatie
Wil je meer weten over vrijwilligerswerk in het Catharina Ziekenhuis? Ted, Toos of Daisy van de vrijwilligerscentrale vertelt je er graag meer over (tel 040 - 239 6777).
Wordt jij onze nieuwe collega vrijwilliger? Je sollicitatie ontvangen we graag via onderstaande sollicitatiebutton.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Vrijwilligerscentrale in het Catharina Ziekenhuis
Werken bij het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven betekent werken in een open, gastvrije en deskundige omgeving. Onze vrijwilligerscentrale bestaat uit ruim 100 enthousiaste vrijwilligers. In alle leeftijden kom je hen overal in ons ziekenhuis tegen. Het is een dynamische afdeling, welke al 30 jaar bestaat. Er heerst een gezellige en gastvrije sfeer binnen de vrijwilligerscentrale. Iedereen is welkom, er is aandacht en tijd voor elkaar en de coördinatoren van de vrijwilligerscentrale zorgen er voor dat het je aan niets ontbreekt om jouw vrijwilligerswerk goed uit te voeren.
Ben jij nieuwsgierig naar het werk van onze vrijwilligers in het Catharina Ziekenhuis? Klik hier voor onze vrijwilligers vlog.526572

Deze vacature is verlopen

Vorige Volgende