Wij vragen

Op verzoek van bezoekers en patiënten zijn we gestart met een project: de ontmoetingstafel! Voor deze bijzondere en leuke plek zoeken we vrijwilligers. Ben jij nieuwsgierig naar dit project? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Informatie
Als Vrijwilliger bij de Ontmoetingstafel ben jij de gastheer/ gastvrouw. Jij creëert bij de ontmoetingstafel een fijne sfeer en maakt het een aantrekkelijke plek om aan te schuiven. Op jouw eigen manier ben je voor de bezoekers en patiënten die aanschuiven van toegevoegde waarde. Jij biedt ze een warm welkom, een plek om op adem te komen, een luisterend oor, maakt een praatje of ze de wijst de weg. Kortom: jij bent van alle markten thuis!

Functie-eisen
Jouw gastvrije en positieve uitstraling maakt dat de bezoekers en patiënten zich welkom voelen. Als vrijwilliger beteken je iets voor een ander en heb je contacten met bezoekers, patiënten en collega's. Als vrijwilliger ben jij herkenbaar aan onze bedrijfskleding en draag jij zo bij aan de professionele uitstraling van ons ziekenhuis. Het is verplicht deze te dragen volgens de kledingvoorschriften en (hand) hygiëneregels.

 • Je hebt een servicegerichte instelling en hebt oprecht aandacht voor bezoekers en patiënten.
 • Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen: integer, geduldig en benaderbaar.
 • Je bent in het bezit van een verklaring van goed gedrag (VOG) verstrekt door de gemeente en bereid deze te overleggen.
 • Je bent tenminste twee dagdelen per week beschikbaar.


Arbeidsvoorwaarden
Wij zijn blij met jou als vrijwilliger! Daarom bieden we een:

 • Een prettige werkomgeving.
 • Een attentie op de "Dag van de Zorg''.
 • Een kerstpakket.
 • Een jaarlijks uitstapje.
 • Bedrijfskleding.
 • Een personeelsbadge om gratis te kunnen parkeren.
 • Het tweemaandelijkse blad "Ons Cathrien" voor medewerkers.
 • Reiskosten- en maaltijdvergoeding.


Contactinformatie
Wil je meer weten over deze functie en je kansen op de afdeling Vrijwilligerscentrale? Neem dan contact op met Denise of Ted op telefoonnummer 040 - 239 6777.

Wil jij ons team versterken? Je sollicitatie ontvangen we graag via de sollicitatiebutton op deze pagina. Vermeld in je brief op welke dagen en tijden je beschikbaar bent.

Zit jouw ideale vrijwilligersfunctie er niet bij? Schrijf je dan in op onze speciale e-mailservice, waarop je jezelf kunt aanmelden. Ga naar onze website en meld je aan door een zoekprofiel met trefwoord "vrijwilliger" in te tikken. Je ontvangt dan meteen, zodra er een passende vacature is, een e-mail!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De Vrijwilligerscentrale
Onze vrijwilligerscentrale bestaat uit ruim 120 enthousiaste collega's. In alle leeftijden kom je hen overal in ons ziekenhuis tegen. Het is een dynamische afdeling, welke al meer dan 30 jaar bestaat.
Er heerst een gezellige en gastvrije sfeer binnen de vrijwilligerscentrale. Iedereen is welkom, en er is veel aandacht en tijd voor elkaar. De coördinatoren van de vrijwilligerscentrale zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt om jouw vrijwilligerswerk goed uit te kunnen voeren.

Ben jij nieuwsgierig naar het werk van onze vrijwilligers in het Catharina Ziekenhuis? Klik hier voor onze vrijwilligers vlog.

Het Catharina Ziekenhuis
Het Catharina Ziekenhuis is een modern, gastvrij en topklinisch opleidingsziekenhuis in de hightech stad Eindhoven. Landelijk staan we bekend om onze hooggespecialiseerde zorg bij kanker en hartziekten. Werken in het Catharina Ziekenhuis is boeiend, leerzaam en uitdagend. Wij bieden je een professionele werkomgeving om elke dag het beste uit jezelf te halen. In het Catharina Ziekenhuis werken ruim 3.500 gedreven professionals met één doel: elke dag de beste zorg -direct of indirect- bieden aan onze patiënten. We investeren in de ontwikkeling, opleiding en duurzame inzetbaarheid van onze mensen omdat we samen het beste voor elkaar en voor de patiënt willen. Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we als Catharina Ziekenhuis voor de 11de keer op rij verkozen zijn tot Top Employer.556288

Deze vacature is verlopen

Vorige Volgende