Wij vragen

Als Vrijwilliger Koffieservice ben jij gastheer/ gastvrouw op de poliklinieken in het ziekenhuis. De werkzaamheden vinden plaats in de wachtruimte van de poliklinieken. Jouw gastvrije en positieve uitstraling maakt dat de bezoekers en patiënten zich welkom voelen.

 • Je verwelkomt bezoekers en patiënten.
 • Je biedt patiënten koffie en thee aan en maakt een praatje.
 • De wachtruimten zien er opgeruimd en netjes uit dankzij jou en ook de lectuur in de wachtruimte ligt er keurig bij.
 • Werktijden: van maandag tot en met vrijdag van 09.00-13.00 uur of van 13.00 tot 17.00 uur.


Functie-eisen
Als vrijwilliger ben jij herkenbaar aan onze bedrijfskleding en draag jij zo bij aan de professionele uitstraling van ons ziekenhuis. Het is verplicht deze te dragen volgens de voorschriften en (hand) hygiëneregels.

 • Omdat jouw werkzaamheden fysiek belastend kunnen zijn dien je lichamelijk fit te zijn. Je bent in staat je gehele dienst (4 uur) te lopen en staan.
 • Je bent in het bezit van een verklaring van goed gedrag (VOG) verstrekt door de gemeente en bereid deze te overleggen.
 • Je bent minimaal één vast dagdeel per week beschikbaar.

Omdat we alleen het beste willen voor onze patiënten en bezoekers worden er voorafgaand selectiegesprekken gevoerd. Dit gebeurt groepsgewijs waarna er aansluitend een persoonlijk kennismakingsgesprek plaatsvindt.
Na deze kennismaking volgt er een meeloopdienst op de beschikbare afdeling waarna we bepalen of je ons team van vrijwilligers kan komen versterken!


Arbeidsvoorwaarden
Wij zijn blij met jou als vrijwilliger! Daarom bieden we:

 • Een prettige werkomgeving.
 • Een attentie op de "Dag van de Zorg''.
 • Een kerstpakket./ De kerstbijeenkomst.
 • Een jaarlijks uitstapje.
 • Bedrijfskleding.
 • Een personeelsbadge om gratis te kunnen parkeren op het terrein van het ziekenhuis.
 • Het tweemaandelijkse blad "Ons Cathrien" voor medewerkers.
 • Diverse cursussen, trainingen, workshops en informatiebijeenkomsten.
 • Een bijdrage in de reiskosten en een maaltijdvergoeding.
 • Personeelsactiviteiten gelden ook voor jou als vrijwilliger.
 • Er is een WA- en Ongevallenverzekering voor vrijwilligers afgesloten.


Contactinformatie
Wil je meer weten over deze functie en je mogelijkheden binnen de Vrijwilligerscentrale? Neem dan contact op met Denise, Sonja of Ted op telefoonnummer 040 - 239 6777.

Wil jij ons team versterken? Je sollicitatie ontvangen we graag via de sollicitatiebutton op deze pagina. Vermeld in je brief op welke dagen en tijden je beschikbaar bent.

Zit jouw ideale vrijwilligersfunctie er niet bij? Schrijf je dan in op onze speciale e-mailservice, waarop je jezelf kunt aanmelden. Ga naar onze website en meld je aan door een zoekprofiel met trefwoord "vrijwilliger" in te tikken. Je ontvangt dan meteen, zodra er een passende vacature is, een e-mail!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vrijwilligerscentrale in het Catharina Ziekenhuis
Werken bij het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven betekent werken in een open, gastvrije en deskundige omgeving. Onze vrijwilligerscentrale bestaat uit ruim 130 enthousiaste vrijwilligers. In alle leeftijden kom je hen overal in ons ziekenhuis tegen. Het is een energieke afdeling, welke al meer dan 30 jaar bestaat. Er heerst een gezellige en gastvrije sfeer binnen de vrijwilligerscentrale. Iedereen is welkom, er is aandacht en tijd voor elkaar en de coördinatoren van de vrijwilligerscentrale zorgen er voor dat het je aan niets ontbreekt om jouw vrijwilligerswerk goed uit te kunnen voeren.
Ben jij nieuwsgierig naar het werk van onze vrijwilligers in het Catharina Ziekenhuis? Klik hier voor onze vrijwilligers vlog.

Het Catharina Ziekenhuis
Het Catharina Ziekenhuis is een modern, gastvrij en topklinisch opleidingsziekenhuis in de hightech stad Eindhoven. Landelijk staan we bekend om onze hooggespecialiseerde zorg bij kanker en hartziekten. Werken in het Catharina Ziekenhuis is boeiend, leerzaam en uitdagend. Wij bieden je een professionele werkomgeving om elke dag het beste uit jezelf te halen. In het Catharina Ziekenhuis werken ruim 3.500 gedreven professionals met één doel: elke dag de beste zorg -direct of indirect- bieden aan onze patiënten. We investeren in de ontwikkeling, opleiding en duurzame inzetbaarheid van onze mensen omdat we samen het beste voor elkaar en voor de patiënt willen.
Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we als Catharina Ziekenhuis voor de 12de keer op rij verkozen zijn tot Top Employer.605241

Deze vacature is verlopen

Vorige Volgende