CCC Thuis in Zorg bv logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

CCC Thuis in Zorg is een kleinschalige organisatie welke thuiszorg en dagbesteding aanbied. Bij ons doet men ertoe, dit geldt voor collega’s en klanten van de thuiszorg, wij besteden tijd en vooral ook aandacht aan elkaar. De bezoekers van onze dagbesteding noemen we gasten en voor hen geldt dat we niet kijken naar de beperkingen van onze gast maar wordt er juist gedacht in mogelijkheden.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

CCC thuis in zorg bv

Dagbesteding Bij de Buren

Dagbesteding Ons Thuis

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

CCC Thuis In Zorg biedt jou de uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid om te groeien als zorgprofessional. Je werkt samen met je collega's in een supergezellig en collegiaal team, waarin je samen de zorg voor je cliënten en of gasten hebt. Wij bieden mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling die bij jou passen. Dit geldt voor de thuiszorg maar ook op 1 van onze 2 dagbestedingen.

CCC Thuis In Zorg geeft jou als professional de mogelijkheid om mee te denken en te werken aan nieuw beleid en de manier waarop we werken. 

Werken bij CCC Thuis In Zorg betekent ondernemen, leren en reflecteren. Wij zoeken professionals die zelf nadenken, proactief zijn en verantwoordelijkheid nemen. In ons werk denken we altijd vanuit de cliënt en zijn naasten. Doen wat de bedoeling is. Om dat goed te kunnen doen, kun jij je bij ons ontwikkelen en meegroeien bij veranderende omstandigheden. CCC Thuis In Zorg biedt hier de ruimte en de mogelijkheden voor. Redenen om bij CCC Thuis In Zorg aan de slag te gaan.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wij zijn erkend leerbedrijf en aangesloten bij de SBB. Wij leiden nieuwe collega’s op zowel middels BOL alsook BBL en van zorghulp niveau 1 tot verpleegkundige niveau 6 en alles wat daartussen zit.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Vrijwilligers zijn belangrijk voor onze gasten op de dagbestedingen, zij kunnen net dat beetje extra individuele aandacht bieden wat wenselijk is en het bied de collega’s de mogelijkheid om met een grotere groep tegelijk op pad te gaan.

Contactpersoon

Vacatures CCC Thuis in Zorg bv ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van CCC Thuis in Zorg bv? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft CCC Thuis in Zorg bv geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures CCC Thuis in Zorg bv ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft CCC Thuis in Zorg bv geen vrijwilliger vacatures open staan.