Cello

Samen op één. Samen vooruit.

Op 150 plekken in Noord-Brabant (regio ‘s-Hertogenbosch) zet Cello zich in op het gebied van wonen, werken, leren en vrijetijdsbesteding. Zodat mensen met een beperking mee kunnen doen in de samenleving. Onze focus ligt op de kwaliteit van leven voor iedere cliënt. We ondersteunen verschillende cliëntgroepen; mensen met een lichte- tot ernstige verstandelijke beperking en cliënten met meervoudige beperkingen. Van jong tot oud. We werken met specialistische zorgprogramma’s voor cliënten met een intensieve zorgvraag. 

Werken bij

Als medewerker van Cello sta jij, samen met cliënten, op één. Bij Cello doe jij ertoe. Jouw unieke talent, kennis en (levens)ervaring, zien wij als een verrijking. 

Je krijgt bij Cello de ruimte en het vertrouwen om regie te nemen, kansen te zien én te pakken en buiten de gebaande paden te denken. 

Als we het samen elke dag een beetje beter willen doen, is het belangrijk dat ook jij blijft groeien en ontwikkelen. Je mag verwachten dat we jouw loopbaanontwikkeling actief en gericht ondersteunen. Bij Cello hebben we aandacht voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. 

 

Leren bij

Of je nu vanuit een ander werkveld komt en wil starten in de zorg, al zorgervaring hebt of net afgestudeerd bent; bij Cello is iedereen welkom die vanuit het hart wil bijdragen aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. 

Op basis van je opleiding en ervaring kijken we samen naar hoe jouw leerroute eruitziet. 

Locaties

Cello

De Ring 14
5261 LM  Vught

Vacatures Cello

Bekijk de 82 actuele vacatures van Cello en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Cello maak dan een vacature-alert aan.

Gehandicaptenzorg
De Ring 14
5261 LM
 Vught