Chapeau Woonkringen logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Stichting Chapeau Woonkringen organiseert en bestuurt woonvoorzieningen voor Beschermd wonen, gebaseerd op lokale ouderinitiatieven, met als doel om mensen met een psychische aandoening een veilige woonplek te geven, die bijdraagt aan hun persoonlijk en sociaal herstel.

Chapeau bevindt zich in de frontlinie van ontwikkelingen in de maatschappelijke participatie van mensen met psychische problematiek en de betrokkenheid van hun naasten. Onder de koepelstichting Chapeau Woonkringen ressorteren inmiddels elf lokale stichtingen, elk met hun eigen bestuur. Drie daarvan zijn operationeel, twee zijn er in aanbouw.

De lokale woonkringen zijn vertegenwoordigd in een adviesraad, die de raad van toezicht en de raad van bestuur adviseert. De ambitie van Chapeau Woonkringen is gericht op het uitbouwen van het aantal lokale woonkringen, waarin de kwaliteit van de dienstverlening goed is, medewerkers met plezier werken, binnen de financiële kaders.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Chapeau Woonkringen

Chapeau Woonkring Rosmalen

Chapeau Woonkring Oss

Chapeau Woonkring Heusden

Chapeau Woonkring Tilburg

Chapeau Woonkring Uden

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Met regelmaat worden medewerkers gezocht voor de begeleiding van de bewoners van de resp. Chapeau Woonkringen. Deze begeleiding is uitbesteed aan lokale zorgverleners. Kijk op de site bij de woonkring voor meer informatie over de resp. zorgverleners. Algemene informatie over zorgvisie, doelstellingen, beleid e.d. is te vinden op onze site.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Vrijwilligers die actief willen worden bij Chapeau kunnen contact opnemen met (het bestuur van) een lokale woonkring (zie onze site).

Vacatures Chapeau Woonkringen ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Chapeau Woonkringen? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Chapeau Woonkringen geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Chapeau Woonkringen ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Chapeau Woonkringen geen vrijwilliger vacatures open staan.