Rouvoet Begeleiding

Rouvoet Begeleiding is een kleine organisatie waarin wordt gewerkt met korte lijntjes en waarbij een eigen invulling van de zorgverlening wordt toegepast die aansluit op de zienswijze van de organisatie. Verbinding maken met de mens is wat centraal staat. We helpen de cliënt, op welke manier dan ook. Kleine stappen worden gezet om doelen te behalen, waardoor er samen met de cliënt successen worden behaald. 

De begeleiding vanuit onze organisatie kan plaatsvinden bij de cliënt thuis, maar ook in de buitenlucht, sportschool of op een andere voor de cliënt vertrouwde plek. Ook wordt er ondersteuning geboden bij bezoeken aan instanties of als het even niet zo lekker gaat op school of het werk. Het hangt er vanaf in welke fase van het leven de cliënt zich begeeft, alles is bespreekbaar zolang het past bij wat de cliënt nodig heeft om zichzelf veilig te voelen tijdens de begeleidingsmomenten. Het werkgebied is ’s-Hertogenbosch en omstreken en Gemeente Maasdriel/Zaltbommel. De organisatie bestaat momenteel uit 3 medewerkers.

Werken bij

Als je komt werken bij Rouvoet Begeleiding kom je in een organisatie terecht waarin wordt gewerkt met korte lijntjes en waarbij een eigen invulling van de zorgverlening wordt toegepast die aansluit op de zienswijze van de organisatie. Verwacht wordt van haar medewerkers dat ze verbinding kunnen maken met de cliënt en vanuit een vertrouwensband aan de doelen kunnen werken samen met de cliënt vanuit een gelijkwaardige benadering. Je betekent iets voor een ander. Elke dag is anders en dat maakt het leuk. Je helpt cliënten om zijn of haar doelen te bereiken. Dat wordt gewaardeerd. Rouvoet Begeleiding biedt jou een fijne informele werksfeer en de mogelijkheden om te groeien, zowel als professional als op persoonlijk vlak.

Locaties

Rouvoet Begeleiding

Meester van Ekartstraat 51
5237 KJ  's-Hertogenbosch

Rouvoet Begeleiding

Bruistensingel 500 3.6
5232 AH  's-Hertogenbosch
Eerstelijns- en huisartsenzorg
Geestelijke Gezondheidszorg
Welzijn
Meester van Ekartstraat 51
5237 KJ
 's-Hertogenbosch