Combinatie Jeugdzorg logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Combinatie Jeugdzorg ondersteunt en biedt hulp aan kinderen, jongeren, hun gezinnen en netwerk met complexe vragen op het gebied van opvoeden en opgroeien. Wij  werken samen met kind, gezin en omgeving aan het oplossen of het hanteerbaar maken van de problemen. We gaan hierbij uit van de mogelijkheden van kind en gezin en werken aan optimale ontwikkeling van en deelname aan de samenleving door het kind.

Combinatie Jeugdzorg is een professionele jeugdhulporganisatie werkzaam in de regio Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg. Combinatie Jeugdzorg heeft het HKZ kwaliteitscertificaat en werkt met gekwalificeerde en geregistreerde jeugdzorgwerkers.

Wie zijn wij?
Combinatie Jeugdzorg zet zich met 550 medewerkers en circa 500 pleeggezinnen in om de juiste hulp te bieden. Hiervoor werken we vaak samen met andere instanties zoals het onderwijs, instellingen voor welzijn en maatschappelijk werk, geestelijke gezondheidzorg, jeugdgezondheidszorg en verstandelijk gehandicaptenzorg. Combinatie Jeugdzorg heeft vijf hoofdvestigingen en circa 30 nevenlocaties verspreid over Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Eindhoven: hoofdkantoor

Cranendonck

Eindhoven: O&O

Eindhoven: Elf13

Heibloem

Helmond

Mierlo

CJG Valkenswaard

Valkenswaard

Veldhoven

Veldhoven: MFA

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Combinatie Jeugdzorg werkt met betrokken medewerkers die geloven in de kracht van samenwerking, herkenbaar zijn aan hun vakmanschap en trots zijn op het werk dat ze uitvoeren. Medewerkers die het vanzelfsprekend vinden om verantwoordelijkheid te nemen in het realiseren van onze missie. Onze expertise ligt op het gebied van opvoeding in bijzondere en complexe situaties. Zorg, hoop, vertrouwen en plezier zijn belangrijke waarden die binnen de opvoeding gelden. Deze zien we dan ook terug in het gedrag en de houding van onze medewerkers en in de cultuur van onze organisatie.

Combinatie Jeugdzorg gelooft erin dat medewerkers plezier hebben en houden in het werk wanneer zij vertrouwen hebben in het management, trots zijn op het werk dat ze doen en plezier hebben in het team en met de collega's waarmee ze werken.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Combinatie Jeugdzorg is een lerende, levende en dynamische organisatie met medewerkers die voortdurend actief bezig zijn om zichzelf en hun vakgebied te ontwikkelen. Wij geloven in een leven lang leren en bieden daarom kansen aan iedereen die binnen Combinatie Jeugdzorg werkt: stages voor professionals in opleiding, een uitgebreid inwerkprogramma voor nieuwe medewerkers, verdieping voor de ervaren medewerkers. Rode draad bij dit alles is het werkend leren en lerend werken: de werkplek is een leerplek waar je van je fouten kunt leren en verder kunt groeien in datgene waar je goed in bent.

Contactpersoon

Vacatures Combinatie Jeugdzorg ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 4 actuele vacatures van Combinatie Jeugdzorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Combinatie Jeugdzorg? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Combinatie Jeugdzorg geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Combinatie Jeugdzorg ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 1 actuele vrijwilligerswerk vacatures van Combinatie Jeugdzorg.

{{loc.title}}

Op dit moment heeft Combinatie Jeugdzorg geen vrijwilliger vacatures open staan.