Combinatie Jeugdzorg

Combinatie Jeugdzorg ondersteunt en biedt hulp aan kinderen, jongeren, hun gezinnen en netwerk met complexe vragen op het gebied van opvoeden en opgroeien. Wij  werken samen met kind, gezin en omgeving aan het oplossen of het hanteerbaar maken van de problemen. We gaan hierbij uit van de mogelijkheden van kind en gezin en werken aan optimale ontwikkeling van en deelname aan de samenleving door het kind.

Combinatie Jeugdzorg is een professionele jeugdhulporganisatie werkzaam in de regio Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg. Combinatie Jeugdzorg heeft het HKZ kwaliteitscertificaat en werkt met gekwalificeerde en geregistreerde jeugdzorgwerkers.

Wie zijn wij?
Combinatie Jeugdzorg zet zich met 550 medewerkers en circa 500 pleeggezinnen in om de juiste hulp te bieden. Hiervoor werken we vaak samen met andere instanties zoals het onderwijs, instellingen voor welzijn en maatschappelijk werk, geestelijke gezondheidzorg, jeugdgezondheidszorg en verstandelijk gehandicaptenzorg. Combinatie Jeugdzorg heeft vijf hoofdvestigingen en circa 30 nevenlocaties verspreid over Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Werken bij

Combinatie Jeugdzorg werkt met betrokken medewerkers die geloven in de kracht van samenwerking, herkenbaar zijn aan hun vakmanschap en trots zijn op het werk dat ze uitvoeren. Medewerkers die het vanzelfsprekend vinden om verantwoordelijkheid te nemen in het realiseren van onze missie. Onze expertise ligt op het gebied van opvoeding in bijzondere en complexe situaties. Zorg, hoop, vertrouwen en plezier zijn belangrijke waarden die binnen de opvoeding gelden. Deze zien we dan ook terug in het gedrag en de houding van onze medewerkers en in de cultuur van onze organisatie.

Combinatie Jeugdzorg gelooft erin dat medewerkers plezier hebben en houden in het werk wanneer zij vertrouwen hebben in het management, trots zijn op het werk dat ze doen en plezier hebben in het team en met de collega's waarmee ze werken.

Leren bij

Combinatie Jeugdzorg is een lerende, levende en dynamische organisatie met medewerkers die voortdurend actief bezig zijn om zichzelf en hun vakgebied te ontwikkelen. Wij geloven in een leven lang leren en bieden daarom kansen aan iedereen die binnen Combinatie Jeugdzorg werkt: stages voor professionals in opleiding, een uitgebreid inwerkprogramma voor nieuwe medewerkers, verdieping voor de ervaren medewerkers. Rode draad bij dit alles is het werkend leren en lerend werken: de werkplek is een leerplek waar je van je fouten kunt leren en verder kunt groeien in datgene waar je goed in bent.

Locaties

CJG Valkenswaard

De Hofnar 15
5554 DA  Valkenswaard

Cranendonck

Capucijnerplein 1
6021 CA  Budel

Eindhoven: Elf13

Sint Philomenastraat 11/13
5622 CG  Eindhoven

Eindhoven: hoofdkantoor

Nuenenseweg 4
5631 KB  Eindhoven

Eindhoven: O&O

Hoogstraat 301c
5654 NB  Eindhoven

Heibloem

Meijelseweg 3a
6089 ND  Heibloem

Helmond

Rivierensingel 750
5704 NZ  Helmond

Mierlo

Neerakker 58
5731 VH  Mierlo

Valkenswaard

Hert. Hendrikstraat 1
5552 KK  Valkenswaard

Veldhoven

Locht 133
5504 RM  Veldhoven

Veldhoven: MFA

Sterrenlaan 5
5503 BG  Veldhoven

Vacatures Combinatie Jeugdzorg

Bekijk de 9 actuele vacatures van Combinatie Jeugdzorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Combinatie Jeugdzorg maak dan een vacature-alert aan.