Comfor Zorg bv

Comfor heeft kleinschalige woonzorglocaties met een huiselijke sfeer. We bieden 24-uurszorg en wonen met (zorg)ondersteuning. We besteden veel aandacht aan het creëren van een gemeenschapsgevoel en het onderhouden van sociale contacten.

Een warm thuis is de basis. Het vertrekpunt is de bewoner en zijn verhaal, gewoonten, familie en vrienden. Met een positieve en sociale benadering helpen wij de bewoner zo lang mogelijk de kwaliteit van leven te behouden én iedere dag positief te ervaren.

Werken bij

Werken bij Comfor biedt je een werkomgeving waarin we op een positieve manier bijdragen aan het geluk en eigenheid van onze bewoners. We vinden het belangrijk dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is en autonomie heeft over de eigen werkzaamheden. Er is dus volop mogelijkheid om al je kwaliteiten in te zetten en verder te ontwikkelen. Een community bouwen we samen en daarom zijn we op zoek naar diverse mensen die hieraan mee willen helpen, zowel betaald als vrijwillig.

Contactpersoon

Afdeling HR

Leren bij

Je hebt bij ons de ruimte om jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk door te ontwikkelen. Los van opleiding en training zijn er diverse mogelijkheden om bij te leren. Dus volg jij een opleiding in de zorg (helpende, verzorgende IG of verpleegkundige) of begeleiding? En lijkt het jou wat om aan de slag te gaan in een kleinschalige woonzorgorganisatie? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Contactpersoon

Afdeling HR

Vrijwilligers bij

Vrijwilligers betekenen veel voor onze bewoners. Ze zijn een belangrijk onderdeel van hun sociale kring. Met een praatje, een boodschap, een wandeling of een gezellige lunch maak je voelbaar verschil. Ben jij sociaal en positief ingesteld en lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk te doen in de ouderenzorg? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Contactpersoon

Afdeling HR

Locaties

Comfor Zorg bv

Bleijenhoek 1
5531 BK  Bladel

Vacatures Comfor Zorg bv

Bekijk de 2 actuele vacatures van Comfor Zorg bv en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Comfor Zorg bv maak dan een vacature-alert aan.

Verpleging en verzorging
Bleijenhoek 1
5531 BK
 Bladel