Compartijn

Thuis als thuis niet meer gaat. Zo dichtbij mogelijk. Dat is onze filosofie.

EEN TOEGEWIJDE ORGANISATIE

Compartijn gelooft in kleinschalig wonen met zorg voor mensen die kwetsbaar oud worden. Veelal hebben zij een psychogeriatrische aandoening als dementie, eventueel in combinatie met een somatische aandoening. Naast de luxe, stijlvolle woonomgeving treft u bij ons persoonsgerichte zorg en service. De menselijke maat ziet u terug in onze huiselijke omgeving, familiegerichtheid, aandacht voor goed en gezellig eten en drinken, maar vooral in de tijd en aandacht die we voor u en uw gasten hebben. Onze mensen zijn vanzelfsprekend professioneel, maar zijn bovenal liefdevol en gepassioneerd. Met in totaal bijna 300 medewerkers op 10 verschillende lokaties werken we samen om de ouderen elke dag een mooie dag te bezorgen.

Comfort care voor senioren. Dat is Compartijn. In onze kleinschalige, luxe huizen (nu op lokaties) bieden we persoonlijke service en zorg voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Bijvoorbeeld als gevolg van psychogeriatrische gezondheidsproblemen zoals dementie. We willen dat onze bewoners zo lang als mogelijk de regie over hun eigen leven houden. We hebben respect voor de eigen identiteit, de levensvisie en de privacy van elke bewoner. En we bevorderen, waar mogelijk, de autonomie. Zorg voor bewoners en familie

Compartijn biedt 24-uurszorg en service aan haar bewoners. Naast respect, persoonlijke aandacht en levenskwaliteit is familiegerichtheid een van onze kernwaarden. Niet alleen bewoners maar ook uw familie en vrienden voelen zich bij ons thuis en welkom. Samen goed en gezellig eten en drinken, een verjaardag vieren, de kleinkinderen mee of onverwachts overnachten? Net als thuis. Graag zelfs. Dat zijn immers de waardevolle momenten waar het in het leven om gaat.

Een huis van Compartijn bestaat uit 20 tot 40 luxe, ruime zorgappartementen die geheel naar uw eigen smaak kunnen worden ingericht. Alleen dan wordt ons thuis ook uw thuis. Daarnaast biedt elk huis uitstekende gezamenlijke voorzieningen zoals een huiskamer met een gezellige open haard, een open keuken, bibliotheek, buitenterrassen, een wellnessruimte voor persoonlijke behandeling en verzorging en een gastenkamer voor uw familie en vrienden. Alles om er ook echt een thuis van te maken.

Werken bij

Zelfstandig in groter verband

Werken bij Compartijn betekent weten waar je aan toe bent. Op alle fronten. We hebben korte lijnen. Onze huizen bestaan uit een gedreven, enthousiast team van verpleegkundigen, verzorgenden IG, helpenden, servicemedewerkers en koks aangestuurd door een Vrouw of Heer des Huizes (manager). Alles binnen onze organisatie is erop gericht om maximale zorg te verlenen. Dat is immers wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. Hierbij helpt het dat Compartijn een zelfstandige onderneming binnen een grote onderneming is. Hierdoor zijn onze processen efficiënt ingericht en is ook de backoffice goed geregeld. Dat geldt ook voor je arbeidsvoorwaarden. Wij hanteren de cao-VVT.

Contactpersoon

Carin Hellendoorn (recruiter a.i.)

Locaties

Compartijn Hoofdkantoor

Kasteel 4
3441 BZ  Woerden

Huize de Baronie

Baronielaan 20
4818 RA  Breda

Huize de Graef

Graafsebaan 172
5244 NL  Rosmalen

Huize Eresloo

De Hendrick Robinetlaan 3
5525 KX  Duizel

Huize Groot Waardijn

Ringbaan-West 324
5025 VB  Tilburg

Huize Roosdael

Laan van Henegouwen 67A
4701 CP  Roosendaal

Vacatures Compartijn

Bekijk de 7 actuele vacatures van Compartijn en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Compartijn maak dan een vacature-alert aan.

Verpleging en verzorging
Kasteel 4
3441 BZ
 Woerden