Conaction logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Conaction is een jonge organisatie met 14 medewerkers. Het grootste gedeelte van de dienstverlening is gericht op de jeugdzorg. De overige diensten hebben betrekking op welzijn zoals ambulant jongerenwerk, vrijwilligers begeleiding en re-integratie.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De Eglantier

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Conaction is een jonge organisatie met een platte organisatie structuur. Onze organisatie zit in een groeimodel en de komende 2 jaar zal naar verwachting het aantal medewerkers groeien tot 25 medewerkers. Het team bestaat een mix van jonge tot ervaren medewerkers van mbo tot universitair niveau. Werken bij Conaction betekent werken in een dynamische omgeving met een uitdagende doelgroep en een gedreven en positief ingesteld team. Binnen de Jeugdzorg worden diverse programma’s aangeboden en wordt zowel groepsgewijs als individueel gewerkt.

Onze visie en werkwijze is volledig gericht op zo dicht mogelijk naast de cliënt / deelnemer te staan en voornamelijk vanuit de behoefte en zorg vraag te werken. Naast ambulante dagzorg wordt binnenkort ook gestart met diagnostiek/ behandeling en kleinschalige 24 uurs woonbegeleiding.

Er wordt maximaal ingezet op het effectief aan het werkt te zijn met de doelgroep. We werken zonder management, lange complexe verantwoordingsprocessen en hebben een lage overhead.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Iedereen verdient kansen. Binnen Stichting Conaction zijn diverse stagemogelijkheden voor MBO en HBO studenten. Via stagemarkt worden de diverse stagemogelijkheden voor MBO aangeboden op diverse niveaus en mogelijkheden voor BBL en BOL opleidingen. Naast de reguliere opleidingen en stagemogelijkheden voor welzijn en Jeugdzorg, is er specifiek de mogelijkheid voor een stagemogelijkheid binnen de horeca en zorg. Hier kunnen we inpandig stageplaatsen aanbieden voor MBO 1 of 2 niveau.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Voor de verschillende activiteiten worden regelmatig vrijwilligers ingezet. Bij de onderwijsbegeleiding van de jongeren wordt voor de 1 op 1 begeleiding inzet door vrijwilligers gedaan. Deze vrijwilligers hebben werkervaring in het onderwijs en zijn vaak gepensioneerd.

Voor de activiteiten begeleiding voor de senioren en jongerencentra worden regelmatig vrijwilligers ingezet. De seniorenactiviteiten zijn voornamelijk op vrijdagmiddag en zijn gericht op ontspanning en ontmoeting. De activiteiten voor jongeren variëren van sport, ontmoeting en ontplooiing. Op onze hoofd locatie zijn meerdere zorgorganisaties werkzaam. Vanuit Conaction wordt middels wmo dagactivering, re-integratie en vrijwilligers de centrale balie bemenst. Mensen kunnen hier werkervaring opdoen als gastheer/gastvrouw en receptionist(e).

Contactpersoon

Vacatures Conaction ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 1 actuele vacatures van Conaction en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Conaction? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Conaction geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Conaction ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Conaction geen vrijwilliger vacatures open staan.