Crataegus Woonzorg logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Crataegus is een kleinschalige woonzorgvoorziening en de communicatielijnen zijn kort en duidelijk. De organisatie is transparant en open en er zijn geen extra lagen in de organisatiestructuur waardoor deze plat en overzichtelijk is. De werknemers hebben veel inspraak in beleid en visie. Leefplezier staat voorop, ver daarna volgt pas de zorg, terwijl wij ons er allen zeer bewust van zijn dat veel zorg voor de een nu eenmaal noodzakelijk kan zijn om leefplezier te kunnen ervaren.

De doelgroep is een mix van leeftijden en van zorgvragen. Er wonen twintigers maar ook negentigers. Er wonen mensen met dementie, met autisme, met een verstandelijke beperking, met psychiatrische problemen maar ook mensen die gewoon wat lichamelijke zorg nodig hebben omdat ze een dagje ouder worden. 

De klanten wonen in een eigen appartement en in het gebouw zijn gemeenschappelijke ruimtes waarin ze elkaar kunnen ontmoeten. 

Binnen de woonzorgvoorziening zijn 24 appartementen gesitueerd.

Het zorgteam bestaat uit 15 personen.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Crataegus Woonzorg

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Onze collega’s hebben een warme en open houding naar onze klanten. Ze zijn oprecht geïnteresseerd en kunnen buiten kaders denken. Vasthouden aan oude patronen of aan regels waarvan niemand het nut meer weet is er bij Crataegus niet bij. “Omdenken” past beter bij ons. Lukt iets niet op de ene manier dan proberen we een andere. Onze organisatie voegt zich naar de behoefte van de klant in plaats van dat de klant zich moet voegen naar de organisatie. Terwijl het zeker niet zo is dat de klant altijd koning is. We zien het meer als allen gelijkwaardig. 

Werken bij Crataegus is afwisselend en uitdagend vanwege de dynamische doelgroep. Bijscholingen zijn altijd te volgen, ook juist door deze verschillende doelgroepen  en bovendien leren we veel van de kennis die breed aanwezig is bij de verschillende collega’s. De teamleden zijn allen anders opgeleid waardoor we veel van elkaar leren.

Contactpersoon

Vacatures Crataegus Woonzorg ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Crataegus Woonzorg? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Crataegus Woonzorg geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Crataegus Woonzorg ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Crataegus Woonzorg geen vrijwilliger vacatures open staan.