Dagelijks Leven logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Dagelijks Leven is een jonge, sterk groeiende organisatie die gespecialiseerd is in de zorg voor mensen met dementie of andere vormen van geheugenverlies. Onze woonzorglocaties zijn kleinschalig en stralen een huiselijke sfeer uit. Wij maken bijzondere mensen ‘heel gewoon’ en bieden hen een veilige en vertrouwde plek waar het prettig wonen is; “Gewoon als thuis”. De kerngedachte van Dagelijks Leven is dat de bewoners actief betrokken worden bij het dagelijkse leven, met als uitgangspunt; niets moet, alles mag. Onze woonzorg is daarbij voor iedereen betaalbaar, ook voor mensen met alleen een AOW.

Deze dienstverlening spreekt veel bewoners en hun familieleden aan. Dit betekent dat onze 33 locaties allen volledig bezet zijn en dat wij hard werken aan nieuwe locaties in heel Nederland. Eind 2018 beschikt Dagelijks Leven over ruim 40 locaties. Er werken dan circa 1.000 medewerkers bij Dagelijks Leven.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Hoofdkantoor Dagelijks Leven

Het Breeakkerhuis

Het Markiezaathuis

Het Beemdhuis

Het Wilhelminahuis

Het Stoofhuis

Het Hurkhuis

Het Poirtershuis

Het Ussenhuis

Het Beatrixhuis

Het Orgelhuis

Het Van Coothhuis

Het Tryneshuis

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Werken bij Dagelijks Leven, betekent werken in een dynamische werkomgeving, in een enthousiast en betrokken team. Op een locatie wordt 24-uurs zorg geboden door een team wat bestaat uit: Een locatiemanager, verpleegkundigen, verzorgenden IG, helpenden, activiteitenbegeleider, kok, gastheren/gastvrouwen en huishoudelijk medewerkers. Samen zorgen we ervoor dat onze bewoners zich thuis voelen. Door de groei van Dagelijks Leven zijn we continue in ontwikkeling, waardoor we onze medewerkers volop doorgroeimogelijkheden kunnen bieden.

De werkzaamheden zijn erg afwisselend en maken gebruik van de kwaliteiten van onze medewerkers, door voor verschillende taken “aandachtsvelders” aan te wijzen.

In de vakanties en de weekenden hebben wij ook mogelijkheden voor studenten die een opleiding in de zorg doen, om alvast werkervaring op te doen in jouw toekomstige vakgebied.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Opleidingsmogelijkheden worden op termijn ingericht.

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Mogelijkheden tot vrijwilligerswerk worden op termijn ingericht.

Vacatures Dagelijks Leven ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Dagelijks Leven? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Dagelijks Leven geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Dagelijks Leven ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Dagelijks Leven geen vrijwilliger vacatures open staan.