De GezinsManager

Al bijna 10 jaar zijn we een organisatie die ambulante specialistische jeugdzorg biedt vanuit de vestigingen Tilburg, Breda en Bergen op Zoom. Sinds kort hebben we een vierde én vijfde vestiging geopend in Zuid Limburg (Sittard én Brunssum). Dit is gerealiseerd door overname van het GGZ-team.

Door deze overname en uitbreiding bieden we in alle zuidelijke provincies van het land ambulante jeugdhulp en ggz hulp, volgens de kernwaarden van onze organisatie waar, maatwerk; flexibiliteit; een open communicatie, doorzettingsvermogen, teamwork en zichtbaarheid belangrijke pijlers zijn. We bieden onder andere pedagogische ondersteuning in de thuissituatie, systeemgerichte ouderschapsbemiddeling, individuele begeleiding en behandeling aan kinderen en jongeren.

We zijn ervan overtuigd dat elke hulpverleningsvraag maatwerk is en begint bij het opbouwen van een goede samenwerking. Een samenwerkingsrelatie waarbij aandacht en vertrouwen centraal staat.

Werken bij

Wij zijn een jeugdzorgaanbieder waar je kan werken in en met uitdagende en complexe gezinstrajecten. Er is een juiste balans tussen werken vanuit je eigen regie en intensieve ondersteuning bij de uitvoering in de vorm van coaching en advisering vanuit een gedragsdeskundige. We vinden ruimte voor eigen initiatieven om de hulpverlening beter te laten verlopen belangrijk en hebben door de jaren heen een groot en divers professioneel netwerk opgebouwd waar je gebruik van kan maken. We werken in basisteams op verschillende locaties waar we elkaar (onder) steunen, scherp houden en we ook aandacht hebben voor elkaar.

Contactpersoon

Peggy Deliƫn

Locaties

De GezinsManager

Noordstraat 36
5038 EJ  Tilburg

Vacatures De GezinsManager

Bekijk de 1 actuele vacatures van De GezinsManager en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van De GezinsManager maak dan een vacature-alert aan.