De GezinsManager logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wij zijn een jonge en ambitieuze jeugdzorgaanbieder en bieden jeugdhulp in de provincie Noord Brabant (midden en west brabant) en Zeeland. Vaak zijn wij betrokken bij complexe gezinsvraagstukken met één of meerdere problemen in de gezinssfeer. Wij realiseren ons dat flexibiliteit en creativiteit vanuit onze kant nodig is om zo goed mogelijk bij een gezinssituatie aan te sluiten en de problemen op te lossen. Daarom bieden wij maatwerk in onze dienstverlening aan ouders en kinderen!

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Tilburg

Bergen op Zoom, Interium

Breda (correspondentieadres)

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De GezinsManager is een ‘groeiende’ organisatie. Verwijzers vinden ons interessant door onze integrale aanpak van gezinsproblemen. Wij kiezen voor maatwerk! Ondanks een klein team (ongeveer 20 medewerkers) hebben we veel verschillende expertise in huis. De verwachting is dat ons team nog flink gaat groeien het komende jaar, omdat we veel aanvragen krijgen uit verschillende regio’s. Het is dus fijn als je mee wilt bouwen!

Wij zijn bevlogen in ons werk en dat wordt gewaardeerd door cliënten. Binnen het team van De GezinsManager worden nieuwe initiatieven omarmt en wordt eigen initiatief hierin gewaardeerd. We remmen je niet snel af! We proberen het gewoon!

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Indien je stage wilt lopen binnen onze organisatie mag je met ons contact opnemen. Stagiaires die in hun eindfase van de opleiding zitten hebben onze voorkeur.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wij komen graag in contact met vrijwilligers die wij kunnen inzetten voor onze gezinnen. Onze gezinnen lopen soms vast in het organiseren van praktische zaken, denk hierbij aan t opruimen van hun tuin, het wegbrengen van afval naar de stortplaats omdat zij géén vervoer hebben of niet de kracht en energie hebben om dergelijke klusjes zelf te doen.

Ook kunnen vrijwilligers ondersteuning bieden om bijvoorbeeld financiële zaken te ordenen, een luisterend oor te bieden, of om vervoersproblemen op te lossen. Niet alle gezinnen hebben de beschikking over eigen vervoer en dit zorgt nog wel eens voor problemen. Mocht u denken iets te kunnen betekenen voor gezinnen van De GezinsManager, neemt u dan contact op met ons!

Contactpersoon

Vacatures De GezinsManager ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van De GezinsManager? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft De GezinsManager geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures De GezinsManager ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft De GezinsManager geen vrijwilliger vacatures open staan.