De la Vie

De la Vie is een kleinschalige, vernieuwende zorginstelling met een persoonlijke benadering. Onze visie is, dat èlk mens het recht heeft op zorg, ontwikkeling, steun. Dit creëren wij voor de mensen in onze regio door de mogelijkheden vanuit de zorgfinanciering, maar zeker ook door het faciliteren van maatschappelijke ‘extra’s’ als Speeldagen. In de toekomst zien wij een vullend aanbod voor ons, waarbij wonen, dagbesteding en individuele begeleiding hand in hand gaat met onze maatschappelijke doelstellingen. Wij hebben momenteel 1 locatie, een team van 15-20 medewerkers, ongeveer 5 vrijwilligers en 100 cliënten. 

Werken bij

De la Vie heeft een hecht team van getalenteerde, toegewijde mensen. Leiding bestaat uit directie, teamleider en invallend teamleider. De diensten zijn zeer variabel en er wordt zoveel mogelijk getracht om gebruik te maken van een ieders talenten binnen diens wensen en mogelijkheden. Naast individuele begeleiding en begeleiding groep bieden wij ook logeren, vakantiedagopvang, ouderbegeleiding/coaching, dagbesteding, BSO, woensdaggroepen en zaterdaggroepen.

Leren bij

Wij zijn uiteraard aangesloten bij stageorganisatie SBB en bieden jaarlijks stageplekken voor met name derde- en vierdejaars.

Vrijwilligers bij

Vrijwilligers zijn onze steunpilaren, elke dag weer. Ze ondersteunen ons juist bij die dingen, die ons niet lukken. Dit kan gericht zijn op vervoer, buitenwerk, assisteren bij Speeldagen en vele andere taken.

Locaties

Zorgboerderij

Nispenseweg 87
4709 RR  Nispen
Gehandicaptenzorg
Nispenseweg 87
4709 RR
 Nispen