De MARQ

De MARQ is gespecialiseerd in geriatrische revalidatie en behandeling van mensen die meerdere ziektebeelden tegelijk hebben, waardoor ze laag belastbaar zijn voor wat betreft trainen en opnieuw aanleren van handelingen.
Samen met de revalidant én zijn naasten werkt het multidisciplinair team hard aan het realiseren van individuele revalidatiedoelen. Alles is erop gericht dat de revalidant weer zo zelfstandig mogelijk kan functioneren in zijn eigen omgeving.
Binnen de MARQ zijn er 119 plaatsen voor klinische revalidatie en een klein aantal plaatsen voor ambulante revalidatie beschikbaar. Er zijn circa 140 medewerkers werkzaam, verdeeld over zes locaties in Breda, Etten-Leur en Zevenbergen.

Werken bij

De MARQ is een nieuwe organisatie, die vanaf  1 oktober 2017 volledig van start is gegaan.  Met veel enthousiasme wordt er in multidisciplinaire teams gewerkt aan het realiseren van individuele revalidatiedoelen van de revalidant.. Een goede samenwerking tussen artsen, behandelaren en verplegend en verzorgend personeel is daarbij essentieel. Er wordt gewerkt in taakvolwassen teams, waarbij zelfstandigheid, een positieve werkhouding en eigen initiatief van alle collega’s wordt gevraagd én gewaardeerd. Hierin wil De MARQ graag vernieuwend zijn, en daarbij de optimale werkomstandigheden creëren. De MARQ maakt meer mogelijk, niet alleen voor revalidanten maar zeker ook voor haar medewerkers.

Contactpersoon

Marieke Vellema, HR adviseur

Locaties

Breda Molengracht

Molengracht 21 R239
4818 CK  Breda

De MARQ

Molengracht 21 R239
4818 CK  Breda

Etten-Leur

Nassaulaan 1
4875 CW  Etten-Leur

Zevenbergen

Kasteelweg 1
4761 BN  Zevenbergen

Vacatures De MARQ

Bekijk de 8 actuele vacatures van De MARQ en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van De MARQ maak dan een vacature-alert aan.

Verpleging en verzorging
Leuvenaarstraat 223
4811 VJ
 Breda