De Wever logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De Wever biedt ouderenzorg. Wij doen dat met gevoel voor wat mensen willen. Bij ons werken ruim 3000 medewerkers en bijna 1100 vrijwilligers voor 2500 cliënten. De Wever bestaat uit elf zorgcentra, twee behandelcentra, één hospice, één steunpunt en één kleinschalige woonvorm. Daarnaast richt De Wever Thuis zich op de zorg bij mensen thuis.

We regelen onze zorg- en dienstverlening het liefst zo dicht mogelijk bij de mensen thuis, dus in de wijk, in en vanuit onze woonzorgcentra. Die hebben, ieder in hun eigen wijk, een bijzondere functie. Sommige mensen vinden er een nieuw thuis, maar kunnen er ook terecht voor een warme maaltijd of om buurtgenoten te ontmoeten. Voor anderen om tijdelijk te verblijven en wat op krachten te komen. Daarnaast hebben we op het Korvelplein een steunpunt. Er vinden diverse activiteiten plaats en het is een loket voor verschillende zorgaanbieders.

Voor mensen die 24 uur per dag complexe, intensieve zorg nodig hebben of moeten revalideren na een operatie of aandoening, dan is opname in een behandelcentrum vaak de juiste oplossing.

In ons hospice is de aandacht en de zorg gericht op de laatste levensfase en staan het begeleiden van de stervende en verzachtende zorg centraal.

Vanuit de woonzorgcentra in de wijk regelt De Wever Thuis zorg, behandeling en diensten, zo dicht mogelijk bij de mensen thuis.

De Wever gaat ervoor om een werksfeer en –omgeving te creëren, waarin alle medewerkers en vrijwilligers kunnen excelleren. Met de kernwaarden hoog in het vaandel: gastvrij, vertrouwd, kundig en energiek.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De Wever

Eikenhuys

Den Herdgang

De Sporen

Boshuis

Joannes Zwijsen

De Hazelaar

De Wever Thuis

De Bijsterstede

Reyshoeve

Koningsvoorde

Mater Misericordiae

Damast

De Vleugel

Padua

De Heikant

Notre Dame

Satijnhof

Vacatures De Wever ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 86 actuele vacatures van De Wever en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van De Wever? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft De Wever geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures De Wever ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft De Wever geen vrijwilliger vacatures open staan.