De Wever

De Wever biedt ouderenzorg. Wij doen dat met gevoel voor wat mensen willen. Bij ons werken bijna 3.000 medewerkers en bijna 1.100 vrijwilligers voor 2.500 cliënten. De Wever bestaat uit twaalf zorgcentra, twee behandelcentra en één hospice. Daarnaast richt De Wever Thuis zich op de zorg bij mensen thuis.

We regelen onze zorg- en dienstverlening het liefst zo dicht mogelijk bij de mensen thuis, dus in de wijk, in en vanuit onze woonzorgcentra. Die hebben, ieder in hun eigen wijk, een bijzondere functie. Sommige mensen vinden er een nieuw thuis, maar kunnen er ook terecht voor een warme maaltijd of om buurtgenoten te ontmoeten. Voor anderen om tijdelijk te verblijven en wat op krachten te komen. 

Voor mensen die 24 uur per dag complexe, intensieve zorg nodig hebben of moeten revalideren na een operatie of aandoening, dan is opname in een behandelcentrum vaak de juiste oplossing.

In ons hospice is de aandacht en de zorg gericht op de laatste levensfase en staan het begeleiden van de stervende en verzachtende zorg centraal.

Vanuit de woonzorgcentra in de wijk regelt De Wever Thuis zorg, behandeling en diensten, zo dicht mogelijk bij de mensen thuis.

De Wever gaat ervoor om een werksfeer en –omgeving te creëren, waarin alle medewerkers en vrijwilligers kunnen excelleren. Met de werkwaarden hoog in het vaandel: Verbindend, Vindingrijk en Deskundig.

Werken bij

Wij bieden zorg, ondersteuning en begeleiding. Maar niet zomaar. Geluk en woonplezier staan daarbij centraal. Onze missie is van elke dag een mooie dag maken. Met elkaar en vóór elkaar. 

Om zoveel mogelijk gezichten te laten stralen, staat er bij De Wever altijd een professioneel, gepassioneerd en vooral zorgzaam team klaar.

Werk jij met je hoofd én met je hart? En maak jij het verschil tussen een voorzichtige glimlach en een stralend gezicht? Dan komen we graag met jou in contact. 

Een nieuwe dag begint bij jou

Leren bij

Wil jij in jouw werk écht het verschil maken en van betekenis zijn? Kies dan voor een carrière bij De Wever! Als je nog geen kennis en ervaring hebt opgedaan in de zorg, dan gaan we je die leren. Want, als jij een echt zorghart hebt, dan ben je altijd welkom bij De Wever. 

De Wever biedt verschillende leervormen waarbij je werken en leren combineert. Je werkt al direct in een team en je biedt onze bewoners en cliënten goede en prettige zorg, begeleiding en ondersteuning. Zo help je mensen om hun leven zo zelfstandig en gelukkig mogelijk te leiden. 

Vrijwilligers bij

Zet jij je graag in voor anderen? Dan is vrijwilligerswerk misschien wel iets voor jou! Als vrijwilliger kun je zorgen voor een prettige leefomgeving van onze cliënten op één van onze 15 zorglocaties in Tilburg en omstreken. Zo is er altijd de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen bij jou in de buurt. Geven maakt blij en onze cliënten zijn blij met jouw inzet.

Locaties

Boshuis

Bredaseweg 568 a
5036 NB  Tilburg

Damast

Leiweg 48
5022 KA  Tilburg

De Bijsterstede

Energieplein 54
5041 NH  Tilburg

De Hazelaar

Dr. Eijgenraamstraat 3
5042 SE  Tilburg

De Heikant

Schubertstraat 700
5011 CW  Tilburg

De Sporen

Bredaseweg 564
5036 NB  Tilburg

De Wever Concern

Dr. Deelenlaan 6
5042 AD  Tilburg

De Wever Thuis

Dr. Eygenraamstraat 3
5042 SE  Tilburg

Den Herdgang

Berlagehof 60
5041 JS  Tilburg

Eikenhuys

Brevierstraat 33
5057 DL  Berkel-Enschot

Joannes Zwijsen

Burgemeester Brokxlaan 1407
5041 RR  Tilburg

Koningsvoorde

Generaal Smutslaan 208
5021 XE  Tilburg

Mater Misericordiae

Kloosterstraat 10
5038 VP  Tilburg

Notre Dame

Bredasweg 291
5037 LA  Tilburg

Padua

Paus Adriaanstraat 60
5014 LR  Tilburg

Reyshoeve

Gendringenlaan 15
5043 LW  Tilburg

Satijnhof

Wethouderslaan 9
5021 AK  Tilburg

Vacatures De Wever

Bekijk de 81 actuele vacatures van De Wever en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van De Wever maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Verpleging en verzorging
Dr. Deelenlaan 6
5042 AD
 Tilburg