Wij vragen

De Wever Thuis biedt zorg, ondersteuning en begeleiding aan zelfstandige wonende ouderen.

De dagbehandeling is een unieke vorm van ondersteuning. De aanpak is kleinschalig en blijft daardoor persoonlijk en op maat van de cliënten die deelnemen. De vrijwilliger is werkzaam binnen één specifieke dagbehandeling van De Wever Thuis. Je ondersteunt en begeleidt, de zowel dementerende als somatische cliënten bij zowel individuele- als groepsactiviteiten ( creatieve en sociale activiteiten, sport/ beweging, muziek en spel). Je levert op je eigen manier een bijdrage aan de sfeer en gezelligheid binnen de dagbehandeling.

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers, creatieve talenten en sfeermakers, voor de ondersteuning en begeleiding van de cliënten van de dagbehandeling.

Wij hebben mogelijkheden van maandag tot en met zaterdag. De werktijden liggen tussen 10.00 – 17.00 uur. We gaan uit van jouw mogelijkheden wat betreft de tijdsinvestering. De invulling van de vacature kan per direct starten.

Interesse?

Vrijwilligerswerk is de moeite waard. Het is fijn om een ander te helpen. Het is interessant werk en daarnaast vooral leuk om te doen. Vrijwilligerswerk biedt een kijkje achter de schermen, je kunt sfeer proeven, ontmoet andere mensen en hoort hun verhalen. Het is waardevol om iets voor een ander te betekenen en je krijgt er zelf ook veel voor terug!

c.v.d.boer@dewever.nl