Wij vragen

Onder Woonzorgcentrum Koningsvoorde valt De Vleugel. De Vleugel is een kleinschalige woonvorm voor dementerende ouderen en is gelegen in de wijk Oerle. De Vleugel bestaat uit vier woningen, waar per woning zes dementerende ouderen wonen. De nadruk ligt op het normale dagelijkse leven: kleinschaligheid, vertrouwdheid en vrijheid in een herkenbare, huiselijke omgeving. Bij alle activiteiten draait het om aandacht en respect. De bewoner heeft regie over de inrichting van zijn dagelijkse leven, waarbij we uitgaan van een belevingsgerichte benadering. De wensen, behoeftes en keuzevrijheid van de bewoner staan centraal.

We zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om onze bewoners een fijne dagbesteding aan te bieden. Dit kan op allerlei verschillende manieren, zoals wandelen, spelletjes, koken en bakken, muziek, schilderen enz.

De werkdag(en) en -tijden worden in overleg met jou bepaald, echter de woensdagmiddag en/of de donderdagmiddag heeft de voorkeur. De invulling van de vacature kan per direct starten.

Interesse?

Vrijwilligerswerk is de moeite waard. Het is fijn om een ander te helpen. Het is interessant werk en daaarnaast vooral leuk om te doen. Vrijwilligerswerk biedt een kijkje achter de schermen, je kunt sfeer proeven, ontmoet andere mensen en hoort hun verhalen. Het is waardevol om iets voor een ander te betekenen en je krijgt er zelf ook veel voor terug!

m.brugmans@dewever.nl

Vorige Volgende