Diagnostiek voor U logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Diagnostiek voor U is één van de leidende diagnostische centra in Nederland. Vanuit onze hoofdvestigingen in Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Helden-Panningen, ruim 30 diagnostische locaties en ruim 130 bloedafnamelocaties, bedienen we al meer dan 30 jaar en met ruim 450 medewerkers onze aanvragers (zoals huisartsen en verloskundigen) in Oost-Brabant en Limburg.

Diagnostiek voor U beschikt over een modern laboratorium voor bloed- en urineonderzoek. Naast laboratoriumonderzoeken kan men bij Diagnostiek voor U terecht voor bijvoorbeeld röntgenonderzoek, radiologische echo’s, zwangerschapsdiagnostiek, gehooronderzoeken of hartfilmpjes.

De organisatie kenmerkt zich als innovatief en flexibel, waarbij continu wordt ingespeeld op de ontwikkelingen in de zorgmarkt. Diagnostiek voor U is onderdeel van “Stichting Synergos”, waar ook Justus Medische Expertise onder valt. Daarnaast is de stichting in 2019 een personele unie aangegaan met Stichting Trombosedienst Regio Eindhoven. Meer informatie vind je op www.diagnostiekvooru.nl.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Diagnostiek voor U

Locatie 's-Hertogenbosch

Locatie Roosendaal

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wie zijn wij?
Diagnostiek voor U voert op aanvraag van huisartsen, verloskundigen of diëtisten medisch diagnostisch onderzoek uit. Bloedafname, een echo, röntgenfoto, een hart- of longfunctietest: het zijn zomaar voorbeelden van diagnostiek die onze cliënten de zekerheid kunnen geven die zij nodig hebben. Dankzij nauwe samenwerking met andere zorgverleners in de regio bieden wij deskundige zorg snel, dicht bij huis en in een prettige sfeer.

Wij zijn regelmatig op zoek naar collega’s!
Werken bij Diagnostiek voor U betekent werken bij een dynamische organisatie in de gezondheidszorg waarbij aandacht is voor de cliënt. 

Regelmatig zijn wij op zoek naar gastvrije collega’s die zich betrokken voelen bij cliënten en partners. Collega’s die bij willen dragen aan onze missie: het leveren van zinnige en zuinige zorg in de nabijheid van de cliënt.

Een werkplek voor U
Diagnostiek voor U kent diverse functies met ruime opleidingsmogelijkheden. Als innovatieve en flexibele organisatie zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. Wij bieden je een interessante en uitdagende werkomgeving, waarin veel aandacht wordt besteed aan jouw welbevinden.

Heb jij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan? Vind je daarnaast samenwerken belangrijk én ben je inventief? Kortom: wil jij ons komen versterken?

Bekijk dan onze vacatures op onze website.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Diagnostiek voor U is een organisatie waarbij persoonlijke ontwikkeling, coaching en opleidingsmogelijkheden centraal staan. Wij bieden stageplaatsen aan studenten van diverse BOL opleidingen en verzorgen ook snuffelstages. Stageplaatsen zijn aan te vragen via werk@diagnostiekvooru.nl.

Contactpersoon

Vacatures Diagnostiek voor U ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 1 actuele vacatures van Diagnostiek voor U en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Diagnostiek voor U? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Diagnostiek voor U geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Diagnostiek voor U ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Diagnostiek voor U geen vrijwilliger vacatures open staan.