Diagnostiek voor U

Werken bij Diagnostiek voor U betekent: werken bij een organisatie die zich bijzonder betrokken voelt bij cliënten en partners, die met verschillende locaties in de regio Brabant, altijd ‘om de hoek' zit bij cliënten en partners zoals huisartsen, verloskundigen en instellingen. Onze aandacht en betrokkenheid is niet exclusief voor hen weggelegd. Ook voor medewerkers is  Diagnostiek voor U goed werkgever. Wie bij ons werkt, werkt in een sociaal klimaat waar een persoonlijke benadering regel is, geen uitzondering.

Diagnostiek voor U beschikt over een modern laboratorium voor bloed- en urineonderzoek. Naast laboratoriumonderzoeken kan men bij Diagnostiek voor U terecht voor bijvoorbeeld röntgenonderzoek, radiologische echo’s, zwangerschapsdiagnostiek, gehooronderzoeken of hartfilmpjes.

De organisatie kenmerkt zich als innovatief en flexibel, waarbij continu wordt ingespeeld op de ontwikkelingen in de zorgmarkt. Diagnostiek voor U is onderdeel van “Stichting Synergos”, waar ook Justus Medische Expertise en Stichting Trombosedienst Regio Eindhoven onder valt. Meer informatie vind je op www.diagnostiekvooru.nl.

Werken bij

Wie zijn wij?
Diagnostiek voor U voert op aanvraag van huisartsen, verloskundigen of diëtisten medisch diagnostisch onderzoek uit. Bloedafname, een echo, röntgenfoto, een hart- of longfunctietest: het zijn zomaar voorbeelden van diagnostiek die onze cliënten de zekerheid kunnen geven die zij nodig hebben. Dankzij nauwe samenwerking met andere zorgverleners in de regio bieden wij deskundige zorg snel, dicht bij huis en in een prettige sfeer.

Wij zijn regelmatig op zoek naar collega’s!
Werken bij Diagnostiek voor U betekent werken bij een dynamische organisatie in de gezondheidszorg waarbij aandacht is voor de cliënt. 

Regelmatig zijn wij op zoek naar gastvrije collega’s die zich betrokken voelen bij cliënten en partners. Collega’s die bij willen dragen aan onze missie: Waarde toevoegen aan de zorgketen met vernieuwende (medische) diagnostiek op maatschappelijk verantwoorde manier.

Een werkplek voor U
Diagnostiek voor U kent diverse functies met ruime opleidingsmogelijkheden. Als innovatieve en flexibele organisatie zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. Wij bieden je een interessante en uitdagende werkomgeving, waarin veel aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Heb jij interesse om bij ons te komen werken? Zoek je een uitdagende en leerzame baan? Kortom: wil jij ons komen versterken?

Bekijk dan onze vacatures op onze website.

Leren bij

Diagnostiek voor U is een organisatie waarbij persoonlijke ontwikkeling, coaching en opleidingsmogelijkheden centraal staan. Wij bieden stageplaatsen aan studenten van diverse BOL opleidingen en verzorgen ook snuffelstages. Stageplaatsen zijn aan te vragen via werk@diagnostiekvooru.nl.

Locaties

Diagnostiek voor U

Boschdijk 1119
5626 AG  Eindhoven

Locatie Roosendaal

Streuvelslaan 18
4707 CH  Roosendaal

Vacatures Diagnostiek voor U

Bekijk de 6 actuele vacatures van Diagnostiek voor U en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Diagnostiek voor U maak dan een vacature-alert aan.

Eerstelijns- en huisartsenzorg
Boschdijk 1119
5626 AG
 Eindhoven