Dunya zorg en welzijn

Wanneer u of een van uw familieleden zorg nodig heeft, komen er vaak veel zaken op u af die geregeld moeten worden. Soms is het onduidelijk waar u precies recht op heeft en hoe u de benodigde ondersteuning kunt aanvragen. Dunya Zorg en Welzijn staat klaar om u te ondersteunen en u de weg te wijzen naar de juiste hulp en zorg. Ons doel is om u en uw familie te ontzorgen!

Dunya Zorg en Welzijn beschikt over de nodige expertise om snel te achterhalen voor welke zorg u in aanmerking komt en hoe u deze kunt aanvragen. Wij begeleiden u niet alleen bij de aanvraag, maar ondersteunen u ook bij het maken van afspraken en het inzetten van de zorg. Hierbij houden wij altijd rekening met uw wensen en behoeften. Het is voor ons van groot belang dat u zich op uw gemak voelt bij onze zorgverleners, en daarom doen wij ons uiterste best om de juiste professional voor u te vinden. Bij het matchen van klanten met zorgprofessionals letten we goed op de leefwereld van de klanten.

Ons team bestaat uit gemotiveerde professionals met ervaring in verschillende disciplines binnen de zorg, zoals begeleiding, verpleging, en jeugdhulp. Wat uw zorgbehoefte ook is, wij staan klaar om u verder te helpen.

Werken bij

Dunya Zorg en Welzijn is altijd op zoek naar getalenteerde, gemotiveerde en betrokken collega’s die zich volledig inzetten voor onze klanten en actief werken aan hun ontwikkeling en deskundigheid. Ons motto luidt dan ook:

“Hoe zou je jezelf of je meest dierbaren verzorgd willen zien?”

Ben jij een zorgprofessional met een groot hart voor kwetsbaren en bovendien flexibel, klantgericht en ondernemend? 

We zijn een cultuur sensitieve organisatie waar alle Nederlanders welkom zijn. Veel van onze medewerkers spreken naast Nederlands een extra buitenlandse taal waardoor wij goed kunnen aansluiten bij de cultuur en belevingswereld van onze klanten.

Je kan bij ons komen werken, stagelopen of vrijwilligerswerk doen.  

Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en door te groeien. Wij stimuleren je om het beste uit je zelf te halen! Wij bieden je een veilige en dynamische leeromgeving maar ook opleidingen en diverse deskundigheidstrainingen. We dagen je uit om zelf de regie over je carrière te nemen.

Samen staan we voor ontwikkeling en impact!

 

Leren bij

Dunya Zorg en Welzijn is een cultuurbewuste thuiszorgorganisatie die een compleet aanbod aan diensten biedt. Wij verzorgen huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding voor zowel volwassenen als jeugdigen.

Voor onze vestigingen in Breda, Rotterdam en Gouda zijn we regelmatig op zoek naar stagiaires van diverse opleidingen, waaronder Verzorgende IG, Verpleegkundige MBO/HBO, Social Work MBO/HBO, Maatschappelijke Zorg (MMZ), maar ook opleidingen als HRM en Juridisch Dienstverlening. Als je een van deze studies volgt en op zoek bent naar een uitdagende en leerzame stage, neem dan contact met ons op via een van onze telefoonnummers of stuur een e-mail naar s.bokazini@dunyazorg.nl. Je kunt ook online solliciteren; geef daarbij aan dat het om een stageplaats gaat in het veld ‘functie’.

Contactpersoon

Souad Bokazini

Vrijwilligers bij

Dunya Zorg en Welzijn wil samen met de bewoners uit de wijk bouwen aan een gezonde, levendige en weerbare buurt. Dit doen wij door buurtbewoners te stimuleren actief en betrokken te zijn, maar ook te blijven. Wij kunnen dit echter niet alleen. Hiervoor hebben we de hulp van vrijwilligers nodig.

Wil jij ook kwetsbare mensen helpen, een luisterend oor bieden, of er zijn voor je buren die het hard nodig hebben? Neem dan contact met ons op, zodat we de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk via Dunya kunnen bespreken. De buurt en onze klanten kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Beter een goede buur, dan een verre vriend.

Contactpersoon

Fadoua Boudil

Locaties

Dunya zorg en welzijn

Burgerhoutsestraat 19
4701 EK  Roosendaal

Vacatures Dunya zorg en welzijn

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Dunya zorg en welzijn maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Jeugdzorg
Thuiszorg
Verpleging en verzorging
Welzijn
Gerrit Rietveldplein 24
4727 GK
 Breda