Dunya zorg en welzijn logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wanneer u of één van uw familieleden zorg nodig heeft, moet u veel zaken regelen. Soms is het ook onduidelijk waar u precies recht op heeft en hoe u die ondersteuning kunt aanvragen. Dunya Zorg en Welzijn kan u ondersteunen en u de weg wijzen naar de juiste hulp en zorg. Wij willen u en uw familie ontzorgen!

Dunya Zorg en Welzijn heeft de expertise in huis om snel te achterhalen voor welke zorg u in  aanmerking komt en hoe u die zorg kunt aanvragen. Wij helpen u met zowel het doen van de aanvraag en ondersteunen u bij het maken van afspraken als het inzetten van de zorg. Bij het inzetten van zorg houden wij altijd rekening met de wensen en behoeften van onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij onze zorgverleners en doen daarom ons best de juiste professional voor u te vinden. Bij het matchen van klanten met zorgprofessionals letten we goed op de leefwereld van de klanten.

Ons zorgprofessionals en onze diensten

Wij hebben een gemotiveerd team van professionals in huis, met ervaring in verschillende disciplines binnen de zorg. Of het nu gaat om begeleiding, verpleging of jeugdhulp, wij kunnen u verder helpen.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Dunya zorg en welzijn

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Dunya Zorg en Welzijn is altijd op zoek naar getalenteerde, gemotiveerde en betrokken collega’s die zich volledig inzetten voor onze klanten en actief werken aan hun ontwikkeling en deskundigheid. Ons motto luidt dan ook:

“Hoe zou je jezelf of je meest dierbaren verzorgd willen zien?”

Ben jij een zorgprofessional met een groot hart voor kwetsbaren en bovendien flexibel, klantgericht en ondernemend? 

We zijn een cultuur sensitieve organisatie waar alle Nederlanders welkom zijn. Veel van onze medewerkers spreken naast Nederlands een extra buitenlandse taal waardoor wij goed kunnen aansluiten bij de cultuur en belevingswereld van onze klanten.

Je kan bij ons komen werken, stagelopen of vrijwilligerswerk doen.  

Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en door te groeien. Wij stimuleren je om het beste uit je zelf te halen! Wij bieden je een veilige en dynamische leeromgeving maar ook opleidingen en diverse deskundigheidstrainingen. We dagen je uit om zelf de regie over je carrière te nemen.

Samen staan we voor ontwikkeling en impact!

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Dunya Zorg en Welzijn is een cultuurbewuste thuiszorgorganisatie die een compleet aanbod aan diensten aanbiedt. Wij bieden huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding aan zowel volwassenen als jeugdigen. Voor onze vestiging in Breda, Rotterdam en Gouda zijn we regelmatig op zoek naar stagiaires van verschillende opleidingen zoals Verzorgende IG, Verpleegkundige, Social work, SJD maar ook voor opleidingen als MER en P&A. Volg jij één van deze studies en ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage? Neem dan contact op via één van onze telefoonnummers of mail naar t.batman@dunyazorg.nl. Je kunt je sollicitatie voor een stageplaats ook online insturen, geef dan bij ‘functie’ aan dat het om een stageplaats gaat.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Dunya Zorg en Welzijn wil samen met de bewoners uit de wijk bouwen aan een gezonde, levendige en weerbare buurt. Dit doen wij door buurtbewoners te stimuleren actief en betrokken te zijn, maar ook te blijven. Wij kunnen dit echter niet alleen. Hiervoor hebben we de hulp van vrijwilligers nodig.

Wil jij ook kwetsbare mensen helpen, een luisterend oor bieden, of er zijn voor je buren die het hard nodig hebben? Neem dan contact met ons op, zodat we de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk via Dunya kunnen bespreken. De buurt en onze klanten kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Beter een goede buur, dan een verre vriend.

Contactpersoon

Vacatures Dunya zorg en welzijn ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 12 actuele vacatures van Dunya zorg en welzijn en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Dunya zorg en welzijn? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Dunya zorg en welzijn geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Dunya zorg en welzijn ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Dunya zorg en welzijn geen vrijwilliger vacatures open staan.