Egala Zorg logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bij Egala Zorg, zorgen we voor elkaar

Wij zijn Egala Zorg. Met drie locaties en thuiszorg is Egala Zorg er voor kwetsbare ouderen in Breda en omgeving. We bieden cultuurspecifieke zorg. Dat betekent dat we ouderen met verschillende achtergronden verzorgen. Dit doen we op een manier zoals zij dit vanuit hun cultuur gewend zijn. Egala Zorg heeft drie verschillende locaties. Raffy is er voor Indisch/Molukse ouderen, Lâle is er voor Turkse ouderen en De Leystroom voor Brabantse ouderen.

Drie unieke locaties dus, maar we zijn allemaal gelijk! Of dat je nu start als Medewerker Huishoudelijke Dienst of in het bestuur. Iedereen draagt zijn of haar steentje bij aan onze organisatie en wordt daarom gewaardeerd. Er werken bij Egala Zorg in totaal ongeveer 400 medewerkers en 180 vrijwilligers. Wij bieden gastvrije, persoonsgerichte en cultuurspecifieke zorg. Je krijgt bij ons de ruimte om te groeien en ontwikkelen. Zo kun jij er écht toe doen voor de ouderen. Jij bent een belangrijk onderdeel van hun dag en maakt daarmee het verschil. Dat geeft voldoening!”

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Egala Zorg

Locatie Raffy

Locatie De Leystroom

Locatie Lâle

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Egala Zorg is een unieke ouderenzorgorganisatie die staat voor gelijkwaardigheid. Wat ons uniek maakt? We werken vanuit één organisatie, maar onze drie locaties zijn stuk voor stuk toch heel eigen. 

  • Locatie Raffy richt zich op ouderen met een Indische of Molukse achtergrond. 
  • Locatie Lâle richt zich op ouderen met een Turkse achtergrond. 
  • Locatie De Leystroom is van oudsher een katholieke locatie waar Brabantse gezelligheid centraal staat! Ook bieden we zorg in de wijk.

Er werken ongeveer 350 medewerkers en 180 vrijwilligers bij Egala Zorg. Onze organisatie is gericht op kleinschalig wonen, waardoor je de bewoners ècht leert kennen. We geloven in de unieke kracht van ieder mens. Als je doet waar je goed in bent en de ruimte krijgt om te groeien en ontwikkelen, heb je ook de kans om te doen wat er echt toe doet voor onze ouderen! Benieuwd naar onze organisatie, vacatures, ervaringen van medewerkers en meer? Neem een kijkje op onze werken bij website: https://egalazorg.recruitee.com/ ! Vragen? Neem contact met ons op via solliciteren@egalazorg.nl. “

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Leren bij Egala Zorg betekent naast een goede vakopleiding ook kennis maken met andere culturen.

Je leert en werkt in een organisatie die jou ook laat merken blij met je te zijn. Onze ouderen zijn erg kwetsbaar maar zeer dankbaar voor jouw goede zorgen.

We bieden een goede begeleiding. Natuurlijk zul je zelf met ons hierover afspraken moeten maken. We willen graag dat je samen met ons maar wel op een zelfstandige wijze je leren en werken invult.

Vragen? Neem contact met ons op via opleidingen@egalazorg.nl

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Binnen Egala Zorg hebben we enthousiaste vrijwilligers die op de meest uiteenlopende manieren hun kwaliteiten inzetten. Dit bijvoorbeeld op als chauffeur, contact-vrijwilligers, vrijwilligers die ondersteunen in de huiskamer, in het Grand Café en dagverzorging tot het onderhouden van het monument in de tuin van locatie Raffy. Bij locatie Lâle gaan vrijwilligers, naast ondersteuning tijdens activiteiten, met bewoners naar de moskee. Bij locatie De Leystroom zetten vrijwilligers zich in bij diverse activiteiten en de dagverzorging. Heb je vragen over vrijwilligerswerk? Neem dan contact op via teamvrijwilligers@egalazorg.nl.

Contactpersoon

Vacatures Egala Zorg ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 16 actuele vacatures van Egala Zorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Egala Zorg? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Egala Zorg geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Egala Zorg ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Egala Zorg geen vrijwilliger vacatures open staan.