Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Collegialiteit, het nemen van verantwoordelijkheid en vakmanschap typeren de cultuur van het Elkerliek ziekenhuis. Het Elkerliek is een modern algemeen ziekenhuis met 500 bedden, ruim 120 medisch specialisten en 2000 medewerkers in Helmond, Deurne, Asten en Gemert.

Het Elkerliek is een ziekenhuis waar je als je patiënt, maar zeker ook als medewerker, gewoon mens kunt zijn. In een prettige en vriendelijke omgeving krijg je ruimte je talenten verder te ontwikkelen. Het Elkerliek heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en is trots op de NIAZ accreditatie. Het continue verbeteren van onze processen staat centraal en dat betekent ook het verder optimaliseren van onze informatievoorziening.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Elkerliek ziekenhuis

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Als je rondloopt in ons ziekenhuis valt het zeker op: de passie die de medewerkers voor hun vak hebben. Of ze nu in het restaurant werken of in de operatiekamer, iedereen is enthousiast en gedreven om het verblijf van onze patiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Onze medewerkers zijn dus erg belangrijk voor ons en daarom bieden wij ze een prettige werkomgeving. Denk daarbij aan nette arbeidsvoorwaarden, goede faciliteiten en veel ontwikkelmogelijkheden.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Het Elkerliek heeft opleiden en ontwikkelen hoog in het vaandel staan. We vinden het als erkend opleidingsziekenhuis belangrijk dat verpleegkundigen en artsen in opleiding zich bij ons kunnen ontwikkelen.

We vinden het voor alle medewerkers belangrijk om de kans krijgen om te blijven groeien. Zo bieden we (bij)scholingen voor verpleegkundigen, een ontwikkeltraject voor jonge medische specialisten, e-learnings, bijeenkomsten voor teams, persoonlijke trainingen voor medewerkers en nog veel meer.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

In het Elkerliek werken zo’n 150 vrijwilligers. Hun inzet geeft vriendelijke zorg net dat beetje meer. Die aardige dame die patiënten een gratis kop koffie aanbiedt in de wachtkamer. Of die jongen die patiënten van de afdeling naar de operatiekamer en weer terug brengt. Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde.

Contactpersoon

Vacatures Elkerliek ziekenhuis ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 1 actuele vacatures van Elkerliek ziekenhuis en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Elkerliek ziekenhuis? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Elkerliek ziekenhuis geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Elkerliek ziekenhuis ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Elkerliek ziekenhuis geen vrijwilliger vacatures open staan.