EPI logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

EPI biedt geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen, jongeren en kinderen, met uiteenlopende problematiek. Het team bestaat uit diagnostici en behandelaren die op indicatie uitgebreid (neuro)psychologisch onderzoek verrichten en medicamenteuze behandeling, speltherapie, cognitieve gedragstherapie en psychotherapie bieden.

Missie; waar staan wij voor

Wij bieden onze cliënten psychologische diagnostiek en behandeling om hen te helpen hun leven naar eigen wens in te richten, met een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Visie; waar gaan wij voor

Bij EPI vinden we dat iedereen recht heeft op kwalitatieve, tijdige en adequate diagnostiek en behandeling. Wij handelen vanuit de overtuiging dat voor ieder probleem een passende oplossing kan worden gevonden. Met kwalitatief hoogwaardige diagnostiek en behandeling dragen wij actief bij aan het welzijn van onze cliënten en de verbetering van hun kwaliteit van leven. Tegelijkertijd investeren wij hiermee in de ontwikkeling van effectieve en efficiënte geestelijke gezondheidszorg.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

EPI ggz (Eindhovens Psychologisch Instituut)

PIT ggz (Psychologisch Instituut Tilburg)

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

EPI biedt een fijne werkplek met een enthousiast, gemotiveerd en collegiaal team. De werktijden zijn op werkdagen tijdens kantooruren en in overleg bespreekbaar. Arbeidsvoorwaarden en salaris volgens CAO-GGZ.

Contactpersoon

Vacatures EPI ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van EPI? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft EPI geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures EPI ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft EPI geen vrijwilliger vacatures open staan.