Fonkelzorg logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Fonkelzorg is een groep van samenwerkende huisartspraktijken en maakt het werken in de huisartsenzorg nog leuker! Met meerdere huisartspraktijken onder één vlag kunnen we schaalvoordeel realiseren terwijl de praktijken zelf dicht bij de mensen blijven. Door een centrale organisatie van de backoffice en niet zorg gerelateerde taken zijn zorgverleners weer in staat om zich te richten op het belangrijkste onderdeel van het vak: de patiëntenzorg. Zo blijft de patiënt bij zijn eigen vertrouwde huisartsenpraktijk en krijgen de medewerkers meer tijd voor de patiënt. De zorg verandert en wij geloven in het model van de toekomst.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Fonkelzorg

Huisartsen Antonius

Huisartsen Uden

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Fonkelzorg praktijken zijn optimistisch, enthousiast, willen bouwen aan de toekomst en vinden een positieve werksfeer heel belangrijk. We staan met z’n allen iedere dag klaar om zo goed mogelijk zorg te leveren voor onze patiënten. We hebben een breed zorgaanbod in de praktijk, gebruiken de nieuwste technieken en geloven dat zorg het beste dicht bij de patiënt kan blijven. We geloven in het opleiden van nieuwe en bestaande medewerkers en bieden daarom stage plaatsen en nascholingen aan.

Ben jij ook een enthousiasteling die wil bouwen aan de zorg van morgen? Dan komen wij heel graag met je in contact!

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Fonkelzorg gelooft in het opleiden van medewerkers in de zorg. We bieden daarom stages voor doktersassistent (via KW II), praktijkondersteuner Somatiek (in eigen beheer) en Verpleegkundig Specialist (via RAV Brabant MWN). Wil je kijken wat de mogelijkheden zijn voor een opleiding binnen de huisartsenzorg? Neem dan contact met ons op!

Contactpersoon

Vacatures Fonkelzorg ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Fonkelzorg? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Fonkelzorg geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Fonkelzorg ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Fonkelzorg geen vrijwilliger vacatures open staan.