Fonkelzorg

Bij Fonkelzorg kijken we anders naar de huisartsenzorg. We zien namelijk de kracht van ondernemerschap in combinatie met onze passie voor zorg.  Wij laten zien hoe het anders kan. Je zou het eigenwijs kunnen noemen. Wij noemen het liever gepassioneerd, optimistisch en innovatief. Wij zien kansen en creëren mogelijkheden. Voor onze patiënten én onze medewerkers.

Wij willen niet efficiënter met onze patiënten en medewerkers omgaan, maar wél met onze onzichtbare processen. Wij geven veel aandacht aan het innoveren en verbeteren van ons werk aan de achterkant, waardoor we meer tijd en aandacht hebben voor onze patiënten aan de voorkant.

Het gevolg van deze andere aandacht: zorg met een lach. 😃

Werken bij

Fonkelzorg praktijken zijn optimistisch, enthousiast, willen bouwen aan de toekomst en vinden een positieve werksfeer heel belangrijk. We staan met z’n allen iedere dag klaar om zo goed mogelijk zorg te leveren voor onze patiënten. We hebben een breed zorgaanbod in de praktijk, gebruiken de nieuwste technieken en geloven dat zorg het beste dicht bij de patiënt kan blijven. We geloven in het opleiden van nieuwe en bestaande medewerkers en bieden daarom stage plaatsen en nascholingen aan.

Ben jij ook een enthousiasteling die wil bouwen aan de zorg van morgen? Dan komen wij heel graag met je in contact!

Contactpersoon

Kelly van de Wetering

Leren bij

Fonkelzorg gelooft in het opleiden van medewerkers in de zorg. We bieden daarom stages voor doktersassistent, praktijkondersteuner Somatiek, praktijkondersteuner GGZ en het omscholen van Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant.

Wil je kijken wat de mogelijkheden zijn voor een opleiding binnen de huisartsenzorg? Neem dan contact met ons op!

Contactpersoon

Kelly van de Wetering

Vrijwilligers bij

Locaties

Fonkelzorg Den Bosch - Antonius

Hinthamerstraat 217
5211 MN  's-Hertogenbosch

Fonkelzorg Den Bosch - San Salvator

Schaarhuisstraat 14 A
5231 PV  's-Hertogenbosch

Fonkelzorg Oss

Gezondheidslaan 1 B
5342 JW  Oss

Fonkelzorg Uden

Missiezusterslaan 1
5405 NL  Uden
Eerstelijns- en huisartsenzorg
Hinthamerstraat 217
5211 MN
 's-Hertogenbosch