Futura Zorg logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Futura Zorg biedt alleenstaande en samenwonende senioren met een zorgvraag 24 uurs dienstverlening in kleinschalige woonzorgvoorzieningen met maximaal 23 bewoners. Een zo lang mogelijke instandhouding van de regie over eigen leven door de bewoners staat hierbij centraal. De zorg wordt geleverd door een gemotiveerd zorgteam van vaste medewerkers en professionele locatiemanagers.

Futura Zorg heeft momenteel 6 locaties verspreid over Nederland waarvan 2 in Noord- Brabant; Waalwijk en Den Bosch. In januari 2022 wordt een nieuwe locatie in Someren geopend.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Futura Zorg Den Bosch

Futura Zorg (bestuursbureau)

Futura Zorg Someren

Futura Zorg Waalwijk

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Futura Zorg is een vrij jonge, ambitieuze en groeiende organisatie. Je werkt in een prettige en comfortabele werkomgeving met de nodige uitdaging en ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling. Er heerst een informele sfeer en de lijnen zijn kort. Werktijden zijn in overleg waardoor ook een goede balans werk/privé mogelijk gemaakt wordt. Futura Zorg heeft aandacht voor jouw wensen, behoeftes en ambities. Want jouw werkplezier vertaalt zich door in het woonplezier van onze bewoners.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Stagiaires zijn onze werknemers van de toekomst. Wij vinden het daarom belangrijk ruimte te bieden voor stagiaires. Voor de openstaande stageplaatsen verwijzen wij graag naar www.stagemarkt.nl.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Dankzij de inzet van vrijwilligers is er meer tijd en aandacht voor onze bewoners. Als vrijwilliger kun je zeer uiteenlopende taken verrichten; van een wandeling maken, een keer gezellig naar het centrum tot het helpen bij activiteiten of het onderhouden van de tuin.

Het aantal uur is in overleg; van een paar uur in de maand tot één of meerdere dagdelen in de week. De medewerkers alsook de bewoners zijn er erg blij mee dat jij tijd vrij wilt maken.

Heb je interesse om als vrijwilliger te komen werken bij Futura Zorg? Neem dan contact op met de locatiebeheerder van het betreffende Futurahuis (zie voor contactgegevens www.futurazorg.nl/locaties).

Contactpersoon

Vacatures Futura Zorg ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 3 actuele vacatures van Futura Zorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Futura Zorg? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Futura Zorg geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Futura Zorg ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Futura Zorg geen vrijwilliger vacatures open staan.