FYEO

FYEO Medical in Eersel is de grootste kliniek voor onverzekerde refractieve chirurgie in Nederland. FYEO heeft zich sinds de oprichting in 2002 ontwikkeld tot een kliniek met een leidende positie in een zich sterk ontwikkelende markt. FYEO staat bekend als één van de meest innovatieve klinieken van Europa met zeer compleet uitgeruste onderzoekskamers en verschillende OK’s voor laserbehandelingen, lensimplantaties en andere behandelingen gericht op de ogen.

FYEO berust op drie belangrijke pijlers: eerlijkheid, comfort en het beste resultaat. Ondertussen streeft de organisatie continu naar een zo hoog mogelijke kwaliteit voor haar cliënten. Iedere cliënt kan bij FYEO rekenen op het beste resultaat en daar wordt met inmiddels zo’n 100 medewerkers elke dag hard aan gewerkt.

FYEO heeft ambitieuze groeiplannen. Al op korte termijn zal gestart worden met het opzetten van nieuwe vestigingen elders in Nederland. Recent is Vision Ooglaseren overgenomen door FYEO en verdere overnames van bestaande klinieken worden niet uitgesloten. Internationale expansie past ook binnen de plannen van FYEO.

Werken bij

Onze moderne kliniek kent een open en informele cultuur waarin we graag met én voor elkaar werken. Alles is er op gericht om onze cliënten kwalitatief hoogwaardige zorg te bieden op het hoogste serviceniveau. Het is voor ons belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen en de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Eerlijkheid, comfort en het beste resultaat zijn de drie pijlers waar FYEO op bouwt.

Contactpersoon

Femke van Duijnhoven

Locaties

FYEO Medical B.V.

Verlengde Poolseweg 40
4818 CL  Breda

FYEO Medical B.V.

Koperslager 6
5521 DE  Eersel

Vacatures FYEO

Bekijk de 1 actuele vacatures van FYEO en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van FYEO maak dan een vacature-alert aan.

Koperslager 6
5521 DE
 Eersel