GGD Brabant Zuidoost

De Gemeentelijke Gezondheids Dienst (GGD) neemt binnen de gezondheidszorg in Nederland een bijzondere plaats in. Bij de GGD gaat het namelijk niet over ziekte, maar over gezondheid. De GGD wil mensen vooral gezond houden en de gezondheid verbeteren. Tegelijkertijd staan we midden in de samenleving en hebben we aandacht voor actuele vragen over gezondheid en welzijn. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid voor hun werk en kunnen deskundig informeren, adviseren en behandelen. De GGD is er ook als het plotseling nodig is. Dat zie je heel duidelijk bij de ambulancezorg. Maar ook op het gebied van infectieziekten is de GGD er onmiddellijk bij om de nodige maatregelen te nemen tegen verdere verspreiding. 

Taken GGD
De taken van de GGD Brabant-Zuidoost zijn heel divers en liggen op het terrein van de jeugdgezondheidszorg, medische milieukunde, sociaal medische advisering, toezicht op de kwaliteit kinderopvang, technische hygiënezorg, coördinatie bevolkingsonderzoeken, epidemiologie, gezondheidsvoorlichting, infectieziektebestrijding, reizigerszorg, ambulancezorg, geneeskundige hulp bij ongevallen en rampen en forensische geneeskunde. 

De GGD Brabant-Zuidoost is actief in 21 gemeenten met ruim 730.000 inwoners in de regio's Eindhoven, Helmond, De Peel en De Kempen. We hebben vestigingen in onder meer Eindhoven en Helmond. Er werken zo'n 450 mensen bij de GGD.

Werken bij

De GGD Brabant-Zuidoost streeft, onder regie van de gemeenten, actief naar gezondheidswinst voor alle inwoners om zo een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van hun leven. Wij zijn een ambitieuze en resultaatgerichte organisatie. Onze dienstverlening is professioneel en betrouwbaar en komt tot stand in dialoog met onze klanten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners. 

We zoeken collega's die creatief meedenken en flexibel meegaan met de continu veranderende maatschappij. Medewerkers die trots zijn te werken bij een organisatie die midden in die maatschappij staat. 

Werken bij de GGD Brabant-Zuidoost betekent werken in een informele, professionele omgeving. Medewerkers krijgen mogelijkheden om zich te ontwikkelen waarbij we de combinatie werk en privé in balans proberen te houden. Hiervoor bieden wij een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opleidingsmogelijkheden, koop en verkoopmogelijkheid van vakantiedagen, (on)betaald ouderschapsverlof, een eindejaarsuitkering en een flexibele pensioenregeling.

Leren bij

Bij de verschillende sectoren en in verschillende teams zijn mogelijkheden voor stagiaires of afstudeerders. 

De GGD Brabant-Zuidoost geeft studenten graag de mogelijkheid om een kijkje te nemen in eigen keuken maar wil tegelijkertijd ook leren van de student! Ben je nieuwsgierig? Laat het ons weten!

Locaties

GGD Brabant-Zuidoost

Clausplein 10
5611 XP  Eindhoven
Clausplein 10
5611 XP
 Eindhoven