GGD Hart voor Brabant

Mensen gezonde kansen bieden om alles uit hún leven te halen.

Dat is onze missie. Want als mensen zich gezond voelen, helpt dit hen om actief te zijn, mee te doen in de samenleving en alles uit het leven te halen. Dat maakt gelukkiger en zelfredzamer. Dus letterlijk: Gezond doet leven!

We streven ernaar dat iedereen zo gezond mogelijk kan opgroeien en leven. Positieve gezondheid is de basis voor ons handelen, want gezondheid is meer dan niet ziek zijn. We richten ons op de publieke gezondheid: de taken die de overheid op zich neemt om de gezondheid van iedereen te bewaken, beschermen en bevorderen, zonder dat mensen daar altijd om vragen.

Dat doen we in opdracht van onze 19 gemeenten in Midden-Brabant en Brabant-Noord met ruim 800 gemotiveerde professionals voor meer dan 1 miljoen inwoners. Daarbij hebben we aandacht voor mensen die meer hulp nodig hebben, bijvoorbeeld omdat ze kwetsbaar zijn of zorg mijden.

  • Preventie is onze kernactiviteit, gericht op een gezonde leefstijl.
  • We streven naar een gezonde omgeving, die bijdraagt aan preventie.
  • En onderbouwen onze activiteiten met data: inzicht dat we delen met de samenleving.

Werken bij

Als GGD Hart voor Brabant hebben we hart voor de inwoners in onze regio. De veranderingen in onze omgeving vragen een andere manier van werken. We willen buiten gebaande paden treden. Voor onze inwoners en klanten oplossingen bedenken die echt een toegevoegde waarde hebben. We willen dat onze burgers zelfstandig en vanuit eigen kracht de uitdagingen in hun leven aangaan.

Binnen GGD Hart voor Brabant kom je te werken in een innovatieve, dynamische, klantgerichte organisatie. Dat betekent voor ons allemaal dat we zelf onze verantwoordelijkheid nemen, initiatief tonen, lef hebben, met goede en vernieuwende ideeën komen. Dit doen we vanuit vakmanschap, talenten en passie! In een zelfstandig team werk je resultaatgericht aan gezondheid en veiligheid.

Contactpersoon

Afdeling HR

Locaties

GGD Hart van Brabant

Mr. van Coothstraat 2
5141 ES  Waalwijk

GGD Hart voor Brabant

Pettelaarpark 10
5216 PD  's-Hertogenbosch

GGD Hart voor Brabant

Reitseplein 3
5037 AA  Tilburg

Vacatures GGD Hart voor Brabant

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van GGD Hart voor Brabant maak dan een vacature-alert aan.

Jeugdzorg
Reitseplein 3
5037 AA
 Tilburg