GGz Breburg

GGz Breburg is een specialistische GGZ-zorgaanbieder in Midden- en West-Brabant. We bieden de best passende specialistische behandeling en ondersteuning. Deskundig, met aandacht, doortastend en in samenwerking met partners in de zorg.

Deze zorg bieden we waar het kan in de eigen omgeving, dicht bij huis, bijvoorbeeld door het inzetten van e-health. Ruim 1800 medewerkers en 250 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor ongeveer 11.000 cliënten per jaar, in een organisatie die altijd volop in ontwikkeling is.

Werken bij

Bij GGz Breburg zijn we ervan overtuigd dat jíj als mens het verschil maakt voor onze cliënten. Jouw deskundigheid, aandacht en doortastende aanpak zijn bepalend voor hun herstelproces, ook als je een staf- of ondersteunende functie hebt, draag je hier indirect aan bij. Als jij het beste uit jezelf haalt, wordt iedereen daar beter van. We zijn altijd op zoek naar krachtige professionals, die zich met hoofd, hart en handen willen inzetten voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid. Als jij zo iemand bent, dan komen we graag met je in contact.

Contactpersoon

Rik Evers / Ghazale Aksoy / Karlijne Beek

Leren bij

GGz Breburg gelooft in de kracht van haar medewerkers en stimuleert hen om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun professionele én hun persoonlijke ontwikkeling. De Breburg Academie biedt ze een inspirerende leeromgeving, waar theorie en praktijk samenkomen.

Vrijwilligers bij

Zorg draait om aandacht. Het is fijn om te merken dat iemand de tijd voor je neemt, zonder op de klok te kijken. Als vrijwilliger bij GGz Breburg kun je hét verschil maken. Heb je interesse in de leefwereld van psychisch kwetsbare mensen en beschik je over betrokkenheid, geduld en een groot hart? Dan kun je bij ons heel veel betekenen. 

We bekijken graag samen met jou wat je wilt en welke mogelijkheden je hebt. Er is altijd iets dat bij je past. Heb je vragen of wil je een oriënterend gesprek? Neem dan contact op.

 

Locaties

GGz Breburg

Jan Wierhof 7
5017 JD  Tilburg

GGz locatie Poolseweg Breda

Poolseweg 190
4818 CG  Breda

GGz terrein Etten-Leur

Begijnstraat 11
4871 EH  Etten-Leur

GGz terrein Heuvelstraat Dongen

Heuvelstraat 33
5101 TB  Dongen

GGz terrein Muiderslotstraat Breda

Muiderslotstraat 150
4834 KN  Breda
Webclip afbeelding

Vacatures GGz Breburg

Bekijk de 65 actuele vacatures van GGz Breburg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van GGz Breburg maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Jan Wierhof 7
5017 JD
 Tilburg