GGZ Westelijk Noord-Brabant

GGZ WNB is sterk in mensenwerk. Wij bieden kwalitatief goede, zo veel mogelijk evidence based specialistische geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Jaarlijks vertrouwen ongeveer 6.500 cliënten erop dat onze medewerkers hen goed zullen helpen bij het voorkomen, behandelen of draaglijk maken van psychische klachten. Dit met de doelstelling dat zij (weer) zo optimaal mogelijk kunnen participeren in de samenleving. 

Missie
GGZ Westelijk Noord-Brabant biedt gespecialiseerde diagnostiek, consultatie, behandeling en begeleiding voor mensen met ernstige psychische aandoeningen en de gevolgen daarvan. Onze zorg is kortdurend als het kan en langdurig waar nodig. Respect, aandacht en openheid zijn daarbij onze uitgangspunten. 

Visie
Wij zetten ons met hoofd en hart in voor de psychische gezondheid, veiligheid en duurzaamheid in de regio Westelijk Noord-Brabant en (deels) Tholen. Daarbij ligt onze  focus op de zwaardere specialistische zorg.
Wij willen gezien worden als een innovatief ‘streekziekenhuis plus’ met een krachtig netwerk en moderne zorgverlening. Wij bieden ook ondersteuning aan de  Basis GGZ onder de naam GGZuidland.
Onze medewerkers staan aan de basis van GGZ WNB: iedere dag weer zetten zij zich voor 100 procent in voor de psychische gezondheid en de veiligheid in de regio Westelijk Noord- Brabant. Wij koesteren dan ook de expliciete ambitie een moderne, professionele en daarmee aantrekkelijke  werkgever te zijn. 

Werkgebied
Het werkgebied van GGZ WNB bestaat uit de volgende gemeenten: Bergen op Zoom, Steenbergen, Woensdrecht, Roosendaal, Halderberge, Rucphen, deels Moerdijk (alleen Willemstad, Fijnaart en Standdaarbuiten) en deels Tholen (alleen klinische zorg).

Werken bij

Werken in de geestelijke gezondheidszorg is nooit saai! En zeker niet bij een krachtige organisatie als GGZ WNB. We zijn continu op zoek naar mensen met passie en bieden onze medewerkers ruimte tot scholing en zelfinitiatief.

Leren bij

GGZ WNB heeft een belangrijke opleidingsfunctie in Westelijk Noord-Brabant en Zeeland. Wij leiden ieder jaar voor diverse beroepsopleidingen mensen op die in de nabije toekomst in de GGZ werkzaam willen zijn. Hierdoor zorgen we voor een constante stroom van nieuwe frisse kennis en ervaring van buiten.

Vrijwilligers bij

Bij GGZ WNB werken ongeveer tachtig vrijwilligers. In leeftijd variëren ze van 20 tot 75 jaar. Hun werk bestaat vooral uit het veraangenamen van het woon- en leefklimaat van cliënten op de verblijfsafdelingen.

Contactpersoon

mevrouw D. Rentrop-Videler

Locaties

GGZ Westelijk Noord-Brabant

Hoofdlaan 8
4661 AA  Halsteren

Vacatures GGZ Westelijk Noord-Brabant

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van GGZ Westelijk Noord-Brabant maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Hoofdlaan 8
4661 AA
 Halsteren