GGzE

Welkom bij GGzE!

Bij GGzE bieden we niet alleen hoogwaardige zorg aan onze cliënten, maar we zorgen er ook voor dat onze medewerkers de beste ervaring hebben in hun loopbaan. Of je nu passie hebt voor directe zorgverlening, administratie, management of onderzoek, bij GGzE vind je een omgeving die jouw professionele en persoonlijke groei ondersteunt.

Onze organisatie is geworteld in een traditie van meer dan 100 jaar zorgverlening aan de gemeenschap van Eindhoven en De Kempen. Maar we kijken altijd vooruit, naar innovatieve manieren om onze zorg te verbeteren en onze medewerkers te ondersteunen. Bij GGzE krijg je de ruimte om je eigen pad te volgen, om je creativiteit te uiten en om voortdurend te leren en te ontwikkelen.

We geloven dat groei begint bij onderwijs en opleiding. Daarom zijn we erkend als praktijkinstelling voor verschillende (specialistische) opleidingen en bieden we stageplaatsen aan voor studenten van diverse niveaus. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin van je carrière staat, bij GGzE vind je kansen om te groeien en te bloeien.

Maar wat echt het hart van GGzE vormt, is onze toegewijde en betrokken gemeenschap van medewerkers. We moedigen open communicatie aan, bieden ondersteuning aan elkaar en vieren onze successen als een team. Elke dag begin je bij GGzE met enthousiasme en energie, en je sluit de dag af met voldoening, wetende dat je hebt bijgedragen aan de groei en het herstel van anderen.

Wil je deel uitmaken van ons team en bijdragen aan de ontwikkeling van de geestelijke gezondheidszorg? Neem contact met ons op via recruitment@ggze.nl voor specialistische opleidingen en stagebureau@ggze.nl voor stagemogelijkheden. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te groeien!

Locaties

GGzE

Dr. Poletlaan 40
5626 ND  Eindhoven

Vacatures GGzE

Bekijk de 70 actuele vacatures van GGzE en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van GGzE maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Dr. Poletlaan 40
5626 ND
 Eindhoven