GGzE logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Als enige aanbieder in regio Eindhoven en De Kempen behandelt en ondersteunt GGzE mensen met ernstige, meervoudige, complexe en vaak langdurende psychiatrische en psychosociale problemen. Zo’n 17.000 cliënten op jaarbasis zijn in goede handen van onze 2300 medewerkers. We bieden onze diensten ook buiten de regio en zelfs landelijk aan. Het welzijn van de cliënt is hét uitgangspunt in de zorg die we bieden. We kijken niet alleen naar de aandoening, maar ook naar de mens daarachter. Samen met de cliënt en andere organisaties bekijken we hoe we de zorg kunnen bieden die het beste past bij de cliënt. Familie en naasten betrekken we zoveel mogelijk bij het behandelproces. 

Planetree
We investeren in het bijzonder in een prettige en gastvrije behandelomgeving, omdat dit het herstel ten goede komt. Daarom omarmen we het Planetree-concept. Bij alles wat we doen zorgen we ervoor dat de zorg en de omgeving zo prettig mogelijk is voor cliënten en medewerkers. Het zijn vaak de kleine dingen die het verschil maken. Planetree helpt ons hiervan bewust te zijn. 

Innovatie bij GGzE
GGzE ligt midden in Brainport, de slimste regio van de wereld. Door technologie, kennis en zorg met elkaar te verbinden zijn we in staat innovatieve zorg te bieden die leidt tot een betere kwaliteit van leven. Wij zoeken steeds nieuwe inzichten om kwalitatief hoogwaardige, actuele en betaalbare zorg te bieden. Om dit te bereiken werken we samen met universiteiten en kennisinstituten. Om ervoor te zorgen dat innovatie in de zorg goed van de grond komt hebben we op Landgoed De Grote Beek het E-lab opgericht; een broedplaats waar cliënten en hulpverleners samen technologische oplossingen bedenken om de zorg te verbeteren, zoals de ontwikkeling van apps. 

Onze medewerkers
Onze medewerkers zijn aardig, krachtig en ondernemend. Oprecht vriendelijk contact, luisteren met aandacht, zorgen voor elkaar en tonen van waardering horen daar als vanzelfsprekend bij. In het organiseren van ons werk krijgen we de ruimte om eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Een manier voor ons en voor cliënten om regie te houden over werk, behandeling en welbevinden. Ja, bij GGzE is het goed om er te zijn. GGzE laat mensen groeien!

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

GGzE

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Werken bij GGzE betekent werken bij een innovatieve organisatie. Wij zoeken steeds nieuwe inzichten om kwalitatief hoogwaardige, actuele en betaalbare zorg te bieden. Wetenschappelijk onderzoek waarbij we samenwerken met universiteiten en kennisinstituten geeft ons nieuwe inzichten die we gebruiken in onze behandelingen.

Door deze kennis en moderne technologie werken we steeds slimmer en efficiënter en kunnen we inspelen op de steeds wijzigende regels op politiek, financieel en maatschappelijk gebied. Hierdoor helpen we mensen beter, maar ook vaker in de thuisomgeving.

GGzE biedt medewerkers een prettige en uitdagende werkplek en uitstekende arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO GGZ. Je kunt gebruikmaken van diverse uitruilmogelijkheden op het vlak van arbeidsvoorwaarden en hebt uitstekende pensioenvoorzieningen. 

Ben je psychiatrisch verpleegkundige en wil je regelmatig van werkveld veranderen? Of wil je graag periodes van werk afwisselen met periodes van vrije tijd? Dan biedt de flex-/oproeppool mogelijkheden. Of zoek je vrijwilligerswerk? Dan ben je ook van harte welkom.

Contactpersoon: wervingenselectie@ggze.nl  of vrijwilligerswerk@ggze.nl

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

GGzE heeft een erkenning als praktijkinstelling voor meerdere (specialistische) opleidingen. Wij werken daarbij samen met verschillende opleidingsinstituten. De student/opleideling volgt theorielessen binnen het opleidingsinstituut en doet praktijkervaring op bij (m.n.) GGzE.

GGzE is een erkend stage-instelling voor de huisartsenopleiding en voor diverse MBO-, HBO- en Universitaire opleidingen. Regelmatig zijn er stageplaatsen en mogelijkheden voor afstudeerstages. Vragen en stageverzoeken (met CV) kun je sturen naar stagebureau@ggze.nl

Alle opleidingen worden mede gefinancierd door de Europese Unie.

Contactpersoon:

voor specialistische opleidingen: wervingenselectie@ggze.nl

voor stages: stagebureau@ggze.nl

Vacatures GGzE ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 21 actuele vacatures van GGzE en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van GGzE? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft GGzE geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures GGzE ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 18 actuele vrijwilligerswerk vacatures van GGzE.

{{loc.title}}

Op dit moment heeft GGzE geen vrijwilliger vacatures open staan.