Wij vragen

Ik ben een man van 49 jaar. De afdeling waar ik verblijf is een kleine afdeling met 9 mannen. Er verblijven geen vrouwen. Ieder doet zijn eigen ding op de groep en daardoor ben ik op zoek naar iemand die iets gezelligs met mij komt doen. Ik mis het momenteel om gezamenlijke dingen te ondernemen op de groep.
Een voorkeur voor man of vrouw heb ik niet. Ik zoek iemand vanaf 30 jaar die het leuk vindt om gezellig met mij te praten en ook het gesprek op gang houdt. Degene moet het dus leuk vinden om veel te praten en te lachen. Ik wil graag praten over de dagelijkse dingen die ik doe. Op woensdag is mijn vrije dag, dus het zou fijn zijn als je op die dag beschikbaar bent. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan het liefst in het weekend. Hierover zullen altijd afspraken gemaakt worden met de begeleiding. Alles is mogelijk in overleg (dus mogelijk ook andere dagen, maar het liefst op woensdag of in het weekend).

Als maatje heb je interesse in muziek, het spelen van spelletjes en dingen ondernemen. Ik zou graag met jou op pad gaan in Eindhoven om bijvoorbeeld naar de winkel te gaan of een keer naar de bioscoop. Wandelen op het terrein en koffie drinken vind ik erg leuk, dus dit zou ik ook graag een keer met je willen doen. Eventueel iets op de afdeling doen is ook mogelijk (bijvoorbeeld een spelletje spelen).

Deze vacature is verlopen

Vorige Volgende